Se hvem som kastet toppen bak Viggo

- Jeg tror han ble langt mer pinlig berørt enn meg, sier Paradise-Janni.

LETTKLEDD: Janni Guttormsen fra «Paradise Hotel» dukker opp toppløs ved siden av Viggo Sandvik i flere scener i torsdagens «Nårje»-episode.
LETTKLEDD: Janni Guttormsen fra «Paradise Hotel» dukker opp toppløs ved siden av Viggo Sandvik i flere scener i torsdagens «Nårje»-episode. Vis mer

SEOGHØR.NO: I neste episode av TV 2-serien «Nårje» dukker den tidligere Vazelina Bilopphøggers-vokalisten Viggo Sandvik opp i en gjesterolle som seg selv, når han skal spille inn en musikkvideo til en ny klimasang.

Men musikkvideoen minner svært lite om Vazelina Bilopphøggers. Den viser nemlig Viggo omringet av lettkledde og toppløse kvinner.

En av de som kaster toppen i videoen er Janni Guttormsen (23) - som tidligere i år deltok i TV3s skandaleombruste realityserie «Paradise Hotel».

Hun opptrer både toppløs bak sangerens rygg i en dusj og ved siden av ham på en strand i videoen.

Saken fortsetter under bildet.

Videoen er et resultat av forsøkene til Henriette Steenstrups rollefigur i «Nårje», Nina Herzog,  på å hjelpe Viggo Sandvik opp som artist.

Kastet toppen fordi ingen andre ville

- Jeg og venninnen min Maren sa raskt ja da vi ble spurt om å være med på innspillingen. Det var først da vi møtte opp at vi ble spurt om noen kunne ta av seg toppen. Siden ingen andre ville, så bestemte vi oss for å gjøre det.

- Selv om det var litt rart å gå rundt halvnaken en hel dag, så var det bare moro, sier Janni til Seoghør.no.

Hun har tidligere posert lettkledd for blader som FHM, Vi Menn og ALFA, og sier hun har ett avslappet forhold til nakenhet.

Like lett gikk ikke innspillingen for Viggo Sandvik, ifølge Janni.

- Jeg tror nok han var mer pinlig berørt, og lurte på hva som foregikk. Men jeg syntes det bare var gøy.

Nærkontakt med Henriette Steenstrups bryster

Den tetteste kontakten fikk imidlertid Janni med Henriette Steenstrup, som også er med i videoen.

I en scene presser Henriettes ansikt mellom sine bryster.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRKONTAKT MED HENRIETTES BRYSTER: - Jeg var ikke forberedt på at Henriette skulle gripe tak i hodet mitt, men etterpå måtte jeg bare le, sier Janni Guttormsen til Seoghør.no.
NÆRKONTAKT MED HENRIETTES BRYSTER: - Jeg var ikke forberedt på at Henriette skulle gripe tak i hodet mitt, men etterpå måtte jeg bare le, sier Janni Guttormsen til Seoghør.no. Vis mer


- Det kom helt uventet. Vi fikk beskjed om at vi bare skulle stå og danse, så det var ikke planlagt. Først skjønte jeg ikke hva som skjedde, men etterpå holdt jeg på å le meg i hjel.

- Det er nok den sprøeste innspillingen jeg har vært med på, og jeg gleder meg til å se resultatet, sier hun til Seoghør.no.

«Nårje» ser du på TV 2 torsdager kl. 22.40.

LES OGSÅ: Forlovet seg etter tre måneder