Kjendis forlovelser 2021:

Se hvem som forlovet seg i år

En rekke kjendiser valgte å ta forholdet et steg videre i år.

FORLOVET: Flere kjente personer har markert kjærligheten med en forlovelse dette året. Her er noen av dem. Foto: Reuters / NTB / Shutterstock / Ken McKay / ITV / REX / NTB
FORLOVET: Flere kjente personer har markert kjærligheten med en forlovelse dette året. Her er noen av dem. Foto: Reuters / NTB / Shutterstock / Ken McKay / ITV / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste to årene har vært preget av mye tid hjemme med nære og kjære. Om det har resultert i mer eller mindre kjærlighet mellom parene er ikke godt og si.

2021 har bydd på en rekke sjokkbrudd, men mange har også priset kjærligheten og forlovet seg dette året.

Her har vi samlet noen av kjendisene som forlovet seg i 2021, og som kanskje allerede er i gang med å planlegge bryllup.

Paris Hilton og Carter Reum

Hotellarving og tv-profil Paris Hilton (40) forlovet seg med kjæresten Carter Reum (40) i februar.

Frieriet fant sted lørdag 13. februar etter ett år som par. Reum gikk ned på kne mens paret feiret Hiltons bursdag på en privat øy.

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN: Slik gikk det med kjærligheten for «Jakten»-bonden Sebastian Muth Johansen og frieren. Video: TV 2 Vis mer

Hilton la ikke skjul på at pandemien hadde bidratt til at hun tenkte gjennom hva som var viktig for henne.

Allerede i november kunne Hilton avsløre at hun og Reum hadde gitt hverandre sitt «ja», den 11.11.2021.

Prins Louis og Scarlett-Lauren Sirgue

Luxembourgs prins Louis (34) skilte lag med prinsesse Tessy (35) tilbake i 2017. I etterkant tok skilsmissen langt fra en vennlig vending og havnet blant annet i retten, ifølge Dagbladet.

FORLOVET: Advokaten Scarlett-Lauren Sirgue og prins Louis er forlovet. Foto: Kongehuset i Luxembourg / Emanuele Scorcelletti
FORLOVET: Advokaten Scarlett-Lauren Sirgue og prins Louis er forlovet. Foto: Kongehuset i Luxembourg / Emanuele Scorcelletti Vis mer

Men nå ser det ut til at prinsen har lagt skandalen bak seg, og er klar for å ta steget inn i ekteskap nok en gang. I april delte nemlig kongehuset i Luxembourg den hyggelige nyheten om at prins Louis har forlovet seg på ny, denne gang med Scarlett-Lauren Sirgue.

Kourtney Kardashian og Travis Barker

Det var i januar i år at nyheten om at den eldste Kardashian-søsteren, Kourtney (42), og «Blink-182»-trommisen Travis Barker (45) hadde funnet kjærligheten.

De to turtelduene bekreftet forholdet etter at romanseryktene hadde florert rundt dem i flere måneder.

18. oktober delte Kardashian at paret nå var forlovet på sin Instagram-profil. Sammen med to bilder av seg selv og trommeslageren, skrev hun «for alltid», noe også Travis har skrevet i kommentarfeltet.

KJÆRLIGHET: Sigrid Solbakk Raabe er gjest hos «Lindmo», der forteller hun hvor hun møtte kjæresten . Video: NRK Vis mer

Michael Andreassen og Eva Sivertsen

I november kunne radio- og tv-profil Michael Andreassen (47) røpe den hyggelige nyheten om at han er forlovet med kjæresten Eva Sivertsen.

- Vi har det veldig fint, og gleder oss til å være sammen resten av livet, sa han til Se og Hør etter forlovelsen.

Kristen Stewart og Dylan Meyer

Kristen Stewart (31) ble superstjerne da hun spilte hovedrollen i «Twilight»-filmene. Hun fant kjærligheten med Robert Pattinson (35), som spilte vampyren Edward i filmserien, men forholdet tok slutt etter at hun ble avbildet i het omfavnelse med regissør Rupert Sanders (50).

For to år siden begynte hun imidlertid å date skuespiller og forfatter Dylan Meyer, og da Stewart var gjest i «The Howard Stern Show» i november kunne hun avsløre at de to skal gifte seg.

- Vi skal gifte oss, vi skal virkelig gjøre det. Jeg ville bli fridd til, så jeg tror jeg veldig tydelig fikk frem hva jeg ville, og hun nailet det. Vi skal gifte oss, det skjer, sier 31-åringen, ifølge Reuters.

KJÆRLIGHET: Jakob Ingebrigtsen gjester Lindmo sammen med kjæresten Elisabeth. Der snakker de blant annet om hvordan de ble sammen. Video: NRK / Rødt Kort. Vis mer

Anna DeCinque, Lucy DeCinque og Ben Byrne

Tvillingsøstrene Anna og Lucy DeCinque (35) har også forlovet seg i år, noe uvanlig er at de begge har forlovet seg med samme mann.

Søstrene har de siste ti årene vært sammen med elektrikeren Ben Byrne (37), og nå er de alle tre forlovet.

Nyheten kom frem i TLC-serien «Extreme Sisters» hvor seerne fikk se Byrne ta med kjærestene på en romantisk piknik hvor han fridde til både Anna og Lucy med digre diamantringer.

Britney Spears og Sam Asghari

I sommer startet ryktene om at Britney Spears (40) og kjæresten Sam Asghari (27) hadde forlovet seg. De to har vært et par siden 2016.

Det var imidlertid ikke før i september at Spears delte nyheten med sine fans. På Instagram delte hun en video av seg selv sammen med kjæresten hvor hun viste frem en stor diamant på fingeren.

- Jeg kan ikke tro det, skrev hun under innlegget med emoji-ringer bak.

Christian Ingebrigtsen og Martine Dønheim

Det var i 2012 at a1-medlemmet Christian Ingebrigtsen (44) fant tonen med Martine Dønheim (29) fra Ålesund. Paret møttes den gang gjennom kjæresten til Christians a1-kollega Ben Adams (39), norske Sara Skjoldnes (30).

GLADNYHET: Christian Ingebrigtsen sammen med forloveden Martine Dønheim. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GLADNYHET: Christian Ingebrigtsen sammen med forloveden Martine Dønheim. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Siden den gang har paret vært kjærester og samboeren, men i november kom nyheten om at paret hadde valgt å ta forholdet videre.

Dønheim delte den hyggelige nyheten på Instagram, der hun publiserte et bilde av forlovelsesringen. Hun avslører samtidig at forlovelsen skjedde den 20. november.

LES OGSÅ: Kardashians årlige julekort: - Hvor er Kourtney?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer