<strong>TILBAKE:</strong> Demi Moore har holdt lav profil de siste tre månedene på grunn av bruddet med ektemannen Ashton Kutcher, men nå er hun tilbake. Foto: Fame Flynet
TILBAKE: Demi Moore har holdt lav profil de siste tre månedene på grunn av bruddet med ektemannen Ashton Kutcher, men nå er hun tilbake. Foto: Fame Flynet Vis mer

Se hvem som er tilbake

Filmstjernen Demi Moore overrasket fansen etter tre måneders taushet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmstjernen Demi Moore (49) har vært kjent for å kommunisere hyppig med fansen via det sosiale nettstedet Twitter, men de siste tre månedene har hun vært taus i kjølvannet av bruddet med sin utro ektemann Ashton Kutcher.

Derfor var det mange som ble overrasket, da Demis Twitter-konto (som fortsatt heter @MrsKutcher) våknet til live igjen mandag.

Demi la ut et bilde av seg selv på en seng, etterfulgt av den enkle beskjeden «Testing...».

«G.I Jane»-skuespilleren krevde skilsmisse, etter at en kvinne ved navn Sara Leal hevdet hun hadde hatt sex med Ashton Kutcher.

I løpet av skilmissen raste Demi raskt ned i vekt, noe som fikk mange venner og fans til å bekymre seg for hennes helse.

Nå håper de at Twitter-comebacket er et tegn på at 49-åringen er tilbake for fullt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ser du hvem dette er?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer