Se hvem som er tilbake!

Nye medisiner har gitt Parkinsons-rammete Michael J. Fox et nytt liv.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Michael J Fox - best kjent fra «Tilbake til fremtiden» har i flere år vært tvunget til å sette karrieren på pause, etter at han ble rammet av Parkinsons sykdom i 1991.

Men etter at han fikk nye medisiner, har 51-åringen - som også har gjort suksess i komiserien «Spin City» - fått et nytt liv, og er klar for å spille hovedrollen i en ny TV-serie om en mann som er rammet av samme sykdom som ham selv.

Lørdag understreket Michael at formen er bedre enn på lenge, da han ankom prisutdelingen Creative Arts Emmy Awards i Los Angeles, sammen med sin kone Tracy Pollan (52) og deres tvillingdøtre Aquinnah Kathleen og Schuyler Frances (17).

Sjefen for TV-kanalen NBC sier de er imponert over Michaels comeback i den nye serien som er under innspilling.

- Han er optimistisk og i en klasse for seg. Fra øyeblikke vi møtte Michael og hørte om hans unike ide, var vi fengslet, sier han til nettstedet Deadline, ifølge Daily Mail.

 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Gjør TV-comeback etter tolv år

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer