KJEMPESUKSESS: «Himmelblå» er en av NRKs største TV-suksesser. Nå blir den sendt i reprise på NRK 1 på lørdagene. Foto: NRK
KJEMPESUKSESS: «Himmelblå» er en av NRKs største TV-suksesser. Nå blir den sendt i reprise på NRK 1 på lørdagene. Foto: NRKVis mer

Se hvem som er tilbake på NRK

Line Verndal, Lena Kristin Ellingsen og Hallvard Holmen blir igjen å se på NRK i suksesserien «Himmelblå».

SEOGHØR.NO: Dramaserien «Himmelblå» er blant NRKs aller største suksesser noensinne.

I serien spilte Line Verndal (43) alenemoren Marit, som flytter til Ylvingen i Nordland etter å ha sett en annonse i VG, og overtar pensjonatet Himmelblå.

Serien hadde premiere i september 2008 – og var Norges mest sette serie inntil den ble forbigått av «Kampen om tungtvannet» i januar i år. Det er laget totalt tre sesonger av «Himmelblå».

Neste lørdag blir det gjensyn med «Himmelblå» på NRK 1. Første sesong skal nemlig gå i reprise.

Erstatter «Låtskriver'n»

Opprinnelig var det musikkprogrammet «Låtskriver'n» som skulle ha gått på NRK lørdagene fremover.

SLUTTER: P4s profilerte programleder, Tor Andersen, slutter i Radiofrokosten fra og med 1. mars.
SLUTTER: P4s profilerte programleder, Tor Andersen, slutter i Radiofrokosten fra og med 1. mars. Vis mer

Programmet er et portrettprogram med intimkonsert ledet av den tidligere P4-programlederen Tor Andersen (66). Programmet er allerede spilt inn, og blant artistene som medvirker er Ole Paus (68), Odd Nordstoga (42), Ingrid Bjørnov (51), Jan Eggum (63), og Morten Abel (52.

– Det er rett og slett to stykker som sitter og skravler om musikk. Litt som Dagsnytt Atten i konsertformat. Det blir spennende med Odd, han spiller noen nye viser som ikke er spilt før, har Andersen tidligere sagt til Budstikka.

Se og Hør har ikke lyktes å få en kommentar fra kanalsjef Lise Storm Hansen om hvorfor «Låtskriver'n» er tatt ut av sendeskjemaet.

LES OGSÅ: Slutter i «The Vampire Diaries»