TILBAKE: «Hellurrr #badgalback», skriver Rihanna til bildet hun la ut på Instagram denne helgen - nesten et halvt år etter at hun boikottet bildedelingstjenesten etter nakenkritikk. Foto: Stella Pictures
TILBAKE: «Hellurrr #badgalback», skriver Rihanna til bildet hun la ut på Instagram denne helgen - nesten et halvt år etter at hun boikottet bildedelingstjenesten etter nakenkritikk. Foto: Stella PicturesVis mer

Se hvem som er tilbake på Instagram

Rihanna boikottet bildedelingstjenesten etter nakenkritikk.

SEOGHØR.NO: Du har kanskje tenkt over at det er en stund siden sist du ble «spammet» med lettkleddbilder av superstjernen Rihanna (26) på Instagram? Det har sin forklaring i at «Man Down»-stjernen tidligere i år valgte å boikotte bildedelingstjenesten.

Rihanna fikk nemlig tidligere i år kritikk av Instagram for å legge ut altfor mange bilder av seg selv med minimalt med klær på, og truet henne med å stenge profilen hennes.

Skjønnheten fra Barbados lar seg ikke pille på nesen, og valgte heller å boikotte Instagram - før Instagram rakk å boikotte henne. Dermed har det ikke kommet et eneste bilde fra @Badgalriri på nesten et halvt år. Sist 26-åringen la ut et bilde var nemlig i mai.

Men frykt ikke, nå er hun tilbake.

Rihanna-fansen kan endelig juble, for lørdag kveld annonserte hun at hun er tilbake på Instagram med et opp-ned-bilde av seg selv. Til bildet skrev hun: «Hellurrr #badgalback».

Kort tid etter at første bildet var lagt ut delte hun et nytt bilde til fansen, denne gangen en tegning av seg selv hånd i hånd med en Instagram-figur. #RIHunited #badgalback, skriver hun til tegningen.

#RIHunited #badgalback @instagRam

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

I skrivende stund har Rihanna nesten 13 millioner Instagram-følgere, og skal vi tro hva vi leser i kommentarfeltet til de to nyeste bildene, er Rihanna-fansen glade for å ha artisten tilbake på den sosiale bildedelingstjenesten:

«Jaa, endelig!», «Det finnes en gud», «Velkommen tilbake!», skriver noen av følgerne.

LES OGSÅ: Sminkefri Rihanna poserte i vannkanten