Se hvem som er tilbake i «Idol»!

To år etter at han havnet på 10. plass i finalen, gjør Christopher et nytt forsøk på å vinne folkets hjerter.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Christopher Olafsrud (18) fra Gjerdrum, kom på 10. plass i forrige sesong av «Idol». Men den single kjekkasen gir seg ikke så lett.

Musikkdrømmen lever fremdeles, og Christopher har kastet seg på «Idol»-sirkuset nok en gang.

- Det var først og fremst i etterkant av «Idol»at jeg skjønte hva jeg hadde vært med på. Det er veldig vanskelig å komme seg inn i musikkbransjen, så jeg tenkte at jeg skulle vise hvor mye jeg ønsker dette ved å bli med igjen, sier han til Seoghør.no.

Dommer Gunnar Greve satt også i dommerpanelet forrige sesong. Christopher innrømmer at han var litt spent på feedbacken fra bergenseren.

- Gunnar var en av de som var negativ til meg forrige gang, så jeg hadde tenkt nøye gjennom hva jeg skulle svare på spørsmålene hans.

- Har du forandret deg noe siden sist?

- Det er vanskelig å si hva som gikk galt sist. Det er kun ett og et halvt år siden, men da prøvde jeg å finne meg selv. Nå føler jeg at jeg er trygg, og at jeg har blitt mer kjent med meg selv.

Om Christopher kommer videre i årets sesong, ser du i kveldens episode.

«Idol» ser du på TV 2 onsdager og fredager kl. 20.00. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: Se hvem som prøver seg i «Idol»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer