Se hvem som er tilbake i danse-studio!

- Sårene har grodd, forteller Anders Jacobsen etter sykdommen.

TILBAKE I SALEN: Anders Jacobsen var for første gang tilbake i TV 2-studioet etter sykdommen. Foto: Anders Myhren / Seher.no
TILBAKE I SALEN: Anders Jacobsen var for første gang tilbake i TV 2-studioet etter sykdommen. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Anders Jacobsen måtte gi seg tidlig i årets «Skal vi danse», etter at han måtte opereres for blindtarmbetennelse, noe som var et hardt slag for den tidligere skihopperen.

- Det er selvfølgelig litt tungt, men i dag var det det riktige å gjøre. Jeg hadde ikke hatt sjanse til å danse i dag. Å gå ut der bare for å gå ut der, ville jeg ikke. Da trekker man bare sympatistemmer, og det er jeg ikke ute etter, sa Anders Jacobsen til Seher.no etter at han valgte å gi seg.

Lørdag kveld var Jacobsen tilbake i salen da de fire resterende parene danset om å komme seg videre.

 - Det er første gang jeg er tilbake i studio, det er litt rart å være her igjen. Jeg ser at de jobber hardt. Du verden, det er høyt nivå. Det er kjedelig å sitte på sidelinjen. Jeg skulle ønske at jeg hadde vært utpå og danset. Jeg savner det litt, jeg gjør det. Jeg sitter og ser på trinnene og tenker at «det var feil» og «det var bra». Jeg kjenner at det kribler litt i beina, sier han til Seher.no.


Da Jacobsen annonserte at han kom til å trekke seg fra «Skal vi danse», satt dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud ved siden av oppløst i tårer. Nå forteller Jacobsen at det går bra med ham.


- Det går bra. Sårene har grodd, og jeg har begynt å trene igjen. Ikke dansing riktignok. Men det går veldig greit nå.

- Hvor lang tid tok det før du ble bra igjen, Anders?

- Hadde jeg ventet to uker, så hadde det vært helt greit. Men jeg måtte nesten ha de ukene, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her går det helt galt for Stella

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer