Se hvem som er sammen igjen!

Popstjernen og eks-mannen begravde stridsøksen for barnas skyld. Se bildene!

Se flere bilder fra Jennifer Lopez' og Marc Anthonys familieferie nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Helt siden nyheten om at Jennifer Lopez (41) og Marc Anthony (43) skulle skilles slo ned som en bombe i juli, har forholdet vært betent mellom de to popstjernene.

Marc Anthony har vært omgitt av rykter om utroskap, og blitt beskyldt for å ha besøkt Will Smiths kone Jada i hemmelighet, mens Jennifer Lopez tidligere denne måneden ble koblet til filmstjernen Bradley Cooper etter en romantisk date i New York.

Men nå tyder ting på at Jennifer og Marc kan ha funnet tonen igjen, etter at de i helgen feiret Marcs 43-års dag sammen med noen få gode venner og  sine to tvillinger Max og Emme (3) i Miami.

Stemningen på Viceroy Hotel i Miami skal ha vært meget god, og popstjernene skal ikke ha brydde seg om blikkene fra de andre gjestene.

- Det så ut som en morsom familiesammenkomst ved bassenget. Alle så lykkelige ut, sier et øyenvitne til People.

Jennifer Lopez var ifølge People imidlertid ikke tilstede da Marc Anthony torsdag feiret bursdagen sin med en voksen-fest på hotellets nattklubb Club 50. Småbarnsmoren skal isteden ha nytt en rolig og privat middag på den eksklusive restauranten Casa Tua.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Will Smith oppdaget kona med Marc Anthony

STOLT MAMMA: Jennifer Lopez passer godt på barna ved bassengkanten. Foto: All Over
PÅ BESØK: MArc Anthony fikk en hjertelig mottakelse da han kom på besøk til Jennifer Lopez' hotell. Foto: All Over Press
PÅ TALEFOT MED EKS-MANNEN: Forholdet mellom Jennifer Lopez og Marc Anthony ser ut til å være på bedringens vei. Foto: All Over Press
LUKSUSHOTELL: Det var ingenting å si på omgivelsene rundt Jennifer Lopez' hotell. Foto: All Over
SLAPPET AV: Jennifer Lopez så ut til å storkose seg i den varme Miami-sola. Foto: All Over Press
FAMILIEIDYLL: Jennifer Lopez fikk flere gode venner på besøk i Miami, i tillegg til eks-mannen. Foto: All Over