TRE BLIR FIRE: Nå spekuleres det i om ekteparet planlegger å gi Sunday Rose en liten bror eller søster. Foto: All Over Press
TRE BLIR FIRE: Nå spekuleres det i om ekteparet planlegger å gi Sunday Rose en liten bror eller søster. Foto: All Over PressVis mer

Se hvem som er på "baby-klinikk"

Superstjernen planlegger visst flere barn...

SEHER.NO: Alt tyder på at Nicole Kidman og ektemannen Keith Urban planlegger en familieforøkelse, skriver danske Kigind.

Oscarvinneren ble nylig oppdaget da hun forlot fertilitetsklinikken California Fertility Partners i Santa Monica, med hånden full av dokumenter.

Trebarnsmoren har aldri lagt skjul på at hun elsker morsrollen og hvor stormende forelsket hun er i musikermannen sin.


Ekteparet som giftet seg i 2006, har sammen datteren Sunday Rose, samtidig har 42-åringen to barn med eksmannen Tom Cruise.

Flere av superstjernene i Hollywood har tatt i bruk fertilitetsklinikker. Madonna fikk hjelp, da hun ble gravid med sønnen Rocco, og på grunn av Nicoles voksne alder er det ikke usannsynlig at dette er grunnen til at Nicole besøker klinikken.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901!

LES OGSÅ: Mariah skal ha barn