Se hvem som er gjenforent!

«One Tree Hill»-stjernene feiret med selfie da de møttes i Paris.

REUNION I PARIS: Hilarie Burton (f.v), kjent for rollen som Peyton Sawyer, Bethany Joy Lenz som spilte Haley James, og Sophia Bush, også kjent som Brooke Davis, smilte strålende på en «selfie» da de møttes i den franske hovedstaden lørdag. Foto: Sophia Bush/ Instagram
REUNION I PARIS: Hilarie Burton (f.v), kjent for rollen som Peyton Sawyer, Bethany Joy Lenz som spilte Haley James, og Sophia Bush, også kjent som Brooke Davis, smilte strålende på en «selfie» da de møttes i den franske hovedstaden lørdag. Foto: Sophia Bush/ Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: «Den syvende himmel»-gjengens gjenforening i september fikk en bismak da  overgrepsskandalen rundt Stephen Collins (67) ble avslørt få uker senere, men skuespillerne fra «One Tree Hill» nøt en vellykket gjenforening i Paris i helgen.

Lørdag møttes stjernene fra den populære dramaserien, som gikk på TV fra 2003 til 2012, i lysenes by i anledning «From Wilmington to Paris».

På det celebre arrangementet får fans av serien sjansen til å møte favoritt-rollefigurene sine, skriver UsWeekly.

Cargando

Basically the best.

Ver en Instagram

Sophia Bush (32), som spilte Brooke Davis i serien, delte et bilde på Instagram-profilen sin der gjensynsgleden med Hilarie Burton (32) og Bethany Joy Lenz (33) var stor. De tre spilte de største kvinnelige rollefigurene i serien.

«Rett og slett de beste», skrev Bush til bildet av den flotte trioen.

Den vakre 32-åringen, som nå har den kvinnelige hovedrollen i actiondrama-serien «Chicago P.D.», delte også et bilde av Paul Johansson (50) og James Laffery (29), som spilte far og sønn Dan og Nathan Scott i TV-serien.

«Mine to favoritt-Scott'er», skrev hun til bildet, der hun selv gliser bredt med én «Scott» på hver side.

Den kanskje største kjekkasen fra «One Tre Hill», Chad Michael Murray (33), skuffet nok en god del fans da han ikke kunne reise til Europa med de andre TV-stjernene.

- Beklager at jeg ikke kan ta turen til Paris, Milano og London, folkens. Dypt inne i innspillingen av «Agent Carter». Jeg skal prøve å få det til snart! Ha det fantastisk, skrev nyforelskede Murray på Twitter-profilen sin forrige uke.

KOM IKKE: Chad Michael Murray har nylig fått en rolle i actionserien «Agent Carter», sammen med blant andre Dominic Cooper.  Foto: Stella Pictures
KOM IKKE: Chad Michael Murray har nylig fått en rolle i actionserien «Agent Carter», sammen med blant andre Dominic Cooper. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Hun ser strålende ut