REUNION: Donald Faison, John C. McGinley og Zach Braff er ikke kjent som en harmonisk trio fra TV-serien «Scrubs», men da de ble gjenforent i romjula så de ut til å more seg sammen! Foto: Zach Braff/Instagram
REUNION: Donald Faison, John C. McGinley og Zach Braff er ikke kjent som en harmonisk trio fra TV-serien «Scrubs», men da de ble gjenforent i romjula så de ut til å more seg sammen! Foto: Zach Braff/InstagramVis mer

Se hvem som er gjenforent!

«Scrubs»-stjernene overrasket fansen.

SEOGHØR.NO: At TV-stjerner gjenforenes med kolleger fra tiden på skjermen og foreviger det på sosiale medier, har visst blitt en ny trend i det siste.

Zach Braff (39) benyttet juleferien til å få et muntert møte med «Scrubs»-kollegene Donald Faison (40) og John C. McGinley (55), noe som selvsagt ble foreviget på Instagram-kontoen hans.

Selfien, som ble lagt ut søndag, viser Braff som klemmer McGinley, ifølge UsWeekly.

Faison ser på sin side mer forskrekket ut - kanskje fordi både hans og Braffs rollefigurer stadig var på kant med McGinleys rollefigur, Dr. Perry Cox, i «Scrubs».

FAMILIEMANN: Donald Faison og kona Cacee Cobb venter sitt andre barn sammen neste år.  Foto: Stella Pictures
FAMILIEMANN: Donald Faison og kona Cacee Cobb venter sitt andre barn sammen neste år. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Gjenforent, og det føles så godt», skrev Braff spøkefullt til bildet.

De tre stjernene spilte mot hverandre i den Golden Globe-nominerte komiserien fra 2001 til 2010, men har altså kontakt fremdeles.

I slutten av oktober ble skuespillerne fra den populære serien «One Tree Hill» gjenforent i Paris, noe Sophia Bush (32) dokumenterte behørig på Instagram.

REUNION: Donald Faison, John C. McGinley og Zach Braff er ikke kjent som en harmonisk trio fra TV-serien «Scrubs», men da de ble gjenforent i romjula så de ut til å more seg sammen! Foto: Zach Braff/Instagram
REUNION: Donald Faison, John C. McGinley og Zach Braff er ikke kjent som en harmonisk trio fra TV-serien «Scrubs», men da de ble gjenforent i romjula så de ut til å more seg sammen! Foto: Zach Braff/Instagram Vis mer

En måned tidligere var det gjengen i «Den syvende himmel» (1996-2007) som møttes for en gjenforeningsmiddag. Samtlige av seriens stjerner samlet seg, med unntak av Mackenzie Rosman (25), kjent fra rollen som Camdens yngstedatter Ruthie.

 

LES OGSÅ: Ble gjenforent med «Dr. Quinn»

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.