Se hvem som er faren hennes!

- Han er en kjempebra støttespiller å ha, innrømmer den norske artisten.

TAKKNEMLIG: - Jeg har ikke arvet noe musikalt talent av ham akkurat, men den støtten han gir meg - og at han tror sånn på meg - det betyr veldig mye, forteller Anine til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TAKKNEMLIG: - Jeg har ikke arvet noe musikalt talent av ham akkurat, men den støtten han gir meg - og at han tror sånn på meg - det betyr veldig mye, forteller Anine til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Anine Stang nederst i saken!

SEHER.NO: Artisten Anine Stang (25) er i ferd med å få et kjent navn her i Norge etter utgivelsen av sin første singel «Trying You On». Det som ikke er like velkjent er derimot hvem som er pappaen hennes...

Men du har sikkert sett ham på TV. Frode Stang er utdannet journalist, og var nemlig reporter og programleder i NRK fram til 2001. I dag kommenterer han fokumentarfilmer og er kanalvert - eller hallomann som det også kalles - på NRK1.

- Hvordan er det å ha en far som er så mye på TV, Anine?

- Jeg ser ikke på TV, jeg, så jeg ser ham aldri. Men han har gjort mye, og jeg har jo vokst opp med at han har vært på TV. Jeg er vant til det, smiler den blide 25-åringen til Seher.no.

«Trying You On»- sangeren var med da Seher.no inviterte henne med til Tusenfryd for å teste hvor tøff hun egentlig er. Hvordan det gikk kan du se her.

Til Seher.no legger Anine ikke skjul på at hennes NRK-far har betydd svært, svært mye for henne i oppveksten.

- Han er jo journalist, så jeg får mange råd av ham. Jeg får råd når det gjelder alt, han er en kjempebra støttespiller å ha. Jeg har ikke arvet noe musikalt talent av ham akkurat, men den støtten han gir meg - og at han tror sånn på meg - det betyr veldig mye. Det har også gjort at jeg har fått muligheten til å kunne holde på med det jeg gjør, forteller hun.

Da 25-åringen var yngre var hun blant annet med i «Midt i smørøyet» på NRK. Likevel: Anine Stang har ingen umiddelbare planer om å følge i farens fotspor og gå til TV-skjermen.

- Nå får jeg først gjøre musikkgreia, men man skal aldri si aldri. Jeg gikk på skuespillerskole i New York etter videregående skole, og elsker jo skuespill. Men nå fokuserer jeg kun på musikk, så får jeg heller bruke skuespillerdelen av meg i musikkvideoer, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg lar meg ikke utnytte

Se videointervjuet med Anine Stang her:[obj:media:8719]