«Melodi Grand Prix»:

Se hvem som dukket opp

Overrasket med å dukke opp i heiagjengen til Daniel Luka.

HEIAGJENG: Midt i Daniel Lukas heiagjeng under delfinalen i MGP kunne man skimte et velkjent fjes. Bilder med tillatelse fra NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld var det duket for den andre delfinalen i årets «Melodi Grand Prix», hvor det til slutt ble klart at det var som gikk videre til den store finalen.

På grunn av coronarestriksjoner var det ingen publikum tilstede i salen, men hver artist hadde heiagjenger som ble filmet og intervjuet på skjermen.

I sofaen blant heiagjengen til Daniel Luka kunne den observante seer imidlertid observere et kjent fjes. Med en plakat med navnet «Daniel» satt ingen ringere enn Leah Isadora Behn.

KYSSETABBE: Rådebank sesong tre er i gang og nå avslører Maja Christiansen og Odin Waage en kyssetabbe. Video: NRK Vis mer

Dagbladet har vært i kontakt med prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, som ikke har noen kommentar til saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer