KUNSTINTERESSERT: Jared Leto besøkte onsdag ettermiddag Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen i Oslo. Her var også tilfeldigvis Seoghør.no-reporter Hedda Fannemel Espeli.  Foto: Hedda Fannemel Espeli
KUNSTINTERESSERT: Jared Leto besøkte onsdag ettermiddag Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen i Oslo. Her var også tilfeldigvis Seoghør.no-reporter Hedda Fannemel Espeli. Foto: Hedda Fannemel EspeliVis mer

Se hvem som dukket opp på Astrup Fearnley

Den verdensberømte skuespilleren og artisten tilbrakte formiddagen på museum på Tjuvholmen, før han og bandet holdt gratiskonsert på Grünerløkka.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske artisten og skuespilleren Jared Leto (41) opptrådde søndag kveld på Sentrum Scene i Oslo med bandet 30 Seconds to Mars.

Jared har tilbrakt de siste dagene i hovedstaden, og onsdag formiddag tok han turen innom samtidskunstmuseet Astrup Fearnley på tuppen av Tjuvholmen.

Seoghør.nos reporter Hedda Fannemel Espeli hadde tilfeldigvis også lagt turen til museet som sto ferdig i fjor høst. Hun forteller at det faktisk var artisten selv som spurte om hun og venninnen ville ha bilde sammen med ham:

- Han var på vei inn i et annet rom, men tok noen skritt tilbake og spurte oss om vi ville ha bilde sammen med ham. Jeg tror han skjønte at vi kjente ham igjen. Han var veldig hyggelig, spurte hva jeg het, og tok godt tak rundt meg da bildet ble tatt.

Leto ble fulgt av et kamerateam, som filmet hele seansen.

- Han fortalte at han hadde spilt konsert i Oslo «some days ago», og spurte oss om vi visste om det var mer utstilling i etasjen oppe. Hadde det ikke vært for kamerateamet hadde han nok slått av en lengre prat med oss, forteller Hedda videre, som avslører at 41-åringen var en omgjengelig kar og helt fri for stjernenykker.

Etter Astrup Fearnley-besøket dro Jared og resten av bandet til Grünerløkka i Oslo, hvor de avholdt en såkalt «marsflashmob» - en gratis spontankonsert på Birkelunden klokken 17, som de hadde annonsert via deres egen Facebook-side:

«Hei Oslo! Sees klokken 17 i dag på Birkelunden for en norsk #marsflashmob!!! Hvem kommer?», skrev gruppen under et bilde tatt av paviljongen på nettopp Birkelunden.

Jared Leto var forøvrig kjæreste med skuespiller Cameron Diaz fra 1999 til 2003.

LES OGSÅ: Derfor fikk ikke Adelén bli med på VG-fest