GJESTEROLLE: Benedict Cumberbatch, kjent fra TV-serien «Sherlock» var nylig gjest hos «Sesam Stasjon» i USA. Foto: Skjermdump Youtube
GJESTEROLLE: Benedict Cumberbatch, kjent fra TV-serien «Sherlock» var nylig gjest hos «Sesam Stasjon» i USA. Foto: Skjermdump YoutubeVis mer

Se hvem som dukket opp i Sesam Stasjon!

Uvant rolle for «Sherlock»-stjernen Benedict Cumberbatch.

SEOGHØR.NO: Han er verdenskjent for rollen som superdetektiven Sherlock Holmes i NRK-serien «Sherlock», men nylig gjestet filmstjernen Benedict Cumberbatch (37) et litt mindre actionfylt TV-program.

Skuespilleren, som har blitt kåret til verdens mest sexy skuespiller, var nemlig med på innspillingen av det amerikanske barne-programmet «Sesame Street», som i Norge er kjent som «Sesam Stasjon».

Der møtte Benedict, eller Sherlock som han blir kalt i sketsjen, sin erkefiende Moriarty (fra «Sherlock»-serien) i en litt annen utkledning enn normalt.

Se den uvante utfordringen «Sherlock» må bryne seg på her:

 

Forut for TV-suksessen med «Sherlock» var det ikke mange som kjente til den britiske skuespilleren.

Skuespilleren, som likte sitt noe anonyme liv, var derfor skeptisk når han fikk tilbud om å spille den ikoniske rollen som Sherlock Holmes.

Benedict var nemlig ikke sikker på om han ønsket et liv i rampelyset.

- Jeg hadde noen reservasjoner i forhold til denne ikoniske karakteren. Jeg tenkte: «Dette er en veldig velkjent karakter, jeg kommer til å få veldig mye oppmerksomhet for den».

SKEPTISK: Skuespilleren Benedict Cumberbatch forteller at han holdt på å takke nei til den ikoniske rollen som Sherlock Holmes fordi han fryktet livet som kjendis.
SKEPTISK: Skuespilleren Benedict Cumberbatch forteller at han holdt på å takke nei til den ikoniske rollen som Sherlock Holmes fordi han fryktet livet som kjendis. Vis mer

- Dette var før jeg hadde fått mitt store gjennombrudd, men jeg visste at det likevel ville få mye fokus. Derfor trengte jeg tid på å finne ut om dette var noe jeg faktisk ville, sier Cumberbatch ifølge Metro.

Heldigvis for "Sherlock"-fansen valgte han å takke ja. Benedict har også en rolle i «Hobbit»-triologien, som dragen Smaug.

LES OGSÅ:  Holdt på å takke nei til «Sherlock»