Se hvem som dukket opp i New York!

Stein Erik Hagen og datteren Camilla dro på norsk moteshow under ferien i millionbyen.

PÅ MOTEVISNING: Stein Erik Hagen og datteren Camilla var på Nina Skarras motevisning i New York for å støtte norsk design.  Foto: Celine I. Aagaard
PÅ MOTEVISNING: Stein Erik Hagen og datteren Camilla var på Nina Skarras motevisning i New York for å støtte norsk design. Foto: Celine I. Aagaard Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Under Fashion Week i New York viste den norske designeren Nina Skarra frem sin siste kolleksjon for noen spesielt inviterte gjester.

Tilstede var blant annet Stein Erik Hagen og datteren Camilla.  

- Vi er i New York på ferie, men i dag er vi her for å støtte opp om norsk design, sier Camilla Hagen til motemagasinet STYLEmag.

Camilla er daglig leder i motemarket Wiksén. 

- Wiksén viste sin kolleksjon for norsk motepresse forrige uke. Får vi se Wiksén under neste Fashion Week i New York kanskje?

- Det får vi vel se på, det koster mye, og det er en knallhard bransje, men jeg har noen møter her senere i dag, fortalte Hagen.

Les mer om visningen til Nina Skarra hos STYLEmag.

I oktober ble Camilla og ektemannen Daniel Sørli foreldre til en liten jente. Stein Erik og Mille-Marie Treschow gikk i fjor fra hverandre etter åtte år sammen. 

LES OGSÅ: Stein Erik Hagen ble bestefar igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer