PÅ MOTEVISNING: Stein Erik Hagen og datteren Camilla var på Nina Skarras motevisning i New York for å støtte norsk design.  Foto: Celine I. Aagaard
PÅ MOTEVISNING: Stein Erik Hagen og datteren Camilla var på Nina Skarras motevisning i New York for å støtte norsk design. Foto: Celine I. Aagaard Vis mer

Se hvem som dukket opp i New York!

Stein Erik Hagen og datteren Camilla dro på norsk moteshow under ferien i millionbyen.

Publisert
SEOGHØR.NO: Under Fashion Week i New York viste den norske designeren Nina Skarra frem sin siste kolleksjon for noen spesielt inviterte gjester.

Tilstede var blant annet Stein Erik Hagen og datteren Camilla.  

- Vi er i New York på ferie, men i dag er vi her for å støtte opp om norsk design, sier Camilla Hagen til motemagasinet STYLEmag.

Camilla er daglig leder i motemarket Wiksén. 

- Wiksén viste sin kolleksjon for norsk motepresse forrige uke. Får vi se Wiksén under neste Fashion Week i New York kanskje?

- Det får vi vel se på, det koster mye, og det er en knallhard bransje, men jeg har noen møter her senere i dag, fortalte Hagen.

Les mer om visningen til Nina Skarra hos STYLEmag.

I oktober ble Camilla og ektemannen Daniel Sørli foreldre til en liten jente. Stein Erik og Mille-Marie Treschow gikk i fjor fra hverandre etter åtte år sammen. 

LES OGSÅ: Stein Erik Hagen ble bestefar igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer