Se hvem som dukket opp i Hotel Cæsar!

Slik har du aldri sett den norske «Farmen»-deltageren Julie Aas Rye.

PÅ TV IGJEN: Julie, kjent fra denne vårens «Farmen» dukket torsdag i forrige uke opp i «Hotel Cæsar». Episoden sendes i reprise mandag. Foto: TV 2
PÅ TV IGJEN: Julie, kjent fra denne vårens «Farmen» dukket torsdag i forrige uke opp i «Hotel Cæsar». Episoden sendes i reprise mandag. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Engelsviken-jenta Julie Aas Rye (27) har i vår gjort seg bemerket i TV 2-serien «Farmen», der det for en drøy uke siden ble klart at det var Tommy Rodahl (47) som til slutt stakk av med seieren.

Som oftest blir det stille etter at stormen legger seg for norske realitydeltagere når programmet de deltar i er avsluttet. Det gjelder derimot ikke for Julie Aas Rye. Torsdag var hun nemlig å se i et helt annet TV 2-program - nemlig «Hotel Cæsar» i episoden som sendes i reprise mandag ettermiddag.

- Jeg har vært statist i «Hotel Cæsar» tidligere også, da jeg spilte sykepleieren til Astrid Anker-Hansen. Der hadde jeg også replikk, og senere ble jeg oppringt og spurt om jeg ville være med på ny, sier Julie til Seher.no.
 
I scenen du kanskje så på torsdag - eller som du kanskje får sett mandag - spiller «Farmen»-deltageren jordmor for Mona Lizzie, spilt av Janne Formoe. I scenen har Julie flere replikker og imponerer med sine skuespillerkunster.
 
- Er du en erfaren skuespiller, Julie?

- Nei, jeg er bare amatør, men jeg har gjort litt revyer og statistroller og slikt. Jeg elsker skuespill og har vel alltid hatt en drøm om å gjøre det på heltid. Jeg har dog aldri fått tatt tak i det, jeg har bare tatt noen kurs - imporovisasjonsteater og generell skuespillerteknikk. Jeg har alltid syntes at det er gøy å sette seg inn i roller, forteller hun.

27-åringen legger heller ikke skjul på at hun syntes det var gøy å møte Janne Formoe.
 
- Jeg ble først oppringt, deretter måtte jeg på leseprøve - der jeg møtte Janne Formoe. Hun var veldig hyggelig og proff, og lurte på om jeg drev med skuespill og slikt. Hun var veldig søt, sier Julie Aas Rye til Seher.no.
 
«Farmen»-Julie ser du i «Hotel Cæsar»-episoden som sendes mandag klokka 18.00.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk utlagt tarm som 12-åring  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer