Se hvem som dukket opp i Frognerparken!

Mick Jagger har ladet opp til kveldens konsert med et besøk i vår vakre skulpturpark.

KLARE FOR KONSERT: The Rolling Stones har tilbragt flere dager i Oslo for å forberede sin turne. Mandag spiller de i Telenor Arena i Bærum Foto: Stella Pictures
KLARE FOR KONSERT: The Rolling Stones har tilbragt flere dager i Oslo for å forberede sin turne. Mandag spiller de i Telenor Arena i Bærum Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: The Rolling Stones spiller på en utsolgt Telenor Arena i kveld, men rockegruppen har allerede vært i Oslo flere dager i forveien.

Her har de tilbrakt tiden med å øve til verdensturneen, som starter i hovedstaden vår.

Litt sightseeing har det heldigvis også blitt på de engelske rockerne, og i går tok legenden Mick Jagger (70) seg en tur i Vigelandsparken.

- Hadde en vakker gåtur i Frognerparken, Oslo i går. Jeg ser frem til det første showet, skrev Jagger på sin Facebook og Twitter-konto, og la til et bilde av seg selv ved fontenen midt i parken.

 Det har dessverre vært noen vonde uker for Mick etter at kjæresten hans, designeren L’Wren Scott, begikk selvmord i midten av mars i år. Kveldens konsert blir dermed den første for 70-åringen siden det tragiske dødsfallet. 

LES OGSÅ: Hele Rolling Stones i Norge