DOBBELTDATE: Skjærtorsdag hygget Victoria og David Beckham seg med venneparet Eva Longoria og Jose Antonio Baston på den eksklusive italienske restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica. Foto: NTB Scanpix
DOBBELTDATE: Skjærtorsdag hygget Victoria og David Beckham seg med venneparet Eva Longoria og Jose Antonio Baston på den eksklusive italienske restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica. Foto: NTB ScanpixVis mer

Se hvem som dro på påskedobbeldate!

Ba Victoria Beckham superstjernen om å følge sønnen Brooklyn på Instagram?

SEOGHØR.NO: Påsken er høytiden for å kose seg med familie og venner, og det er nettopp dette som sto på agendaen da stjerneparet Victoria (41) og David Beckham (39) la påskeferien til Los Angeles. 

Paret og deres fire barn Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper har alle kost seg sammen i stjernebyen den siste uken, men skjærtorsdag tok mamma og pappa Beckham en velfortjent datekveld uten barna.

De hadde nemlig bestilt bord på den eksklusive italienske restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica, og hadde invitert med seg venneparet Eva Longoria (40) og Jose Antonio Baston (45).

PRETTY IN PINK: Eva Longoria strålte opp i en sjokkrosa kjole, da hun og kjæresten  Giorgio Baldi in Santa Monica Jose Antonio dro på dobbeltdate med Victoria og David Beckham skjærtorsdag. Foto: NTB Scanpix
PRETTY IN PINK: Eva Longoria strålte opp i en sjokkrosa kjole, da hun og kjæresten Giorgio Baldi in Santa Monica Jose Antonio dro på dobbeltdate med Victoria og David Beckham skjærtorsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Longoria var ikledd en kledelig sjokkrosa kjole, mens venninnen Victoria gikk for en noe mer anonym sort kjole.

Eva har kjent familien Beckham i en årrekke, og det var nok stor gjensynsglede da de endelig var samlet igjen. Mon tro om et av samtaleemnene rundt mrestaurantbordet var familien Beckhams aktive tilværelse på sosiale medier. 

Eva la til Brooklyn på Instagram

Både mamma Victoria og pappa David er ihugga fans av både Instagram, Twitter og Facebook, og bruker sosiale medier både på jobb og privat. På slutten av fjoråret fikk også eldstesønnen Brooklyn Instagram-konto, og dagen etter dobbeltdaten i Santa Monica la Longoria ut følgende beskjed på sin Instagram-konto: 

«Hei, @BrooklynBechkam!! Endelig følger jeg deg!».

Hi @BrooklynBeckham !!! I'm finally following you!

A photo posted by Eva Longoria (@evalongoria) on

Longoria var ikledd den sjokkrosa kjolen, så det var tydelig at bildet hun la ut langfredag var tatt under dobbeltdaten med Brooklyns foreldre.

Også Beckham-barna har kost seg på L.A.-ferie. I forrige uke tok Brooklyn med seg brødrene på The Nickelodeon Kids Choice Awards, og det har også blitt tid til surfing for de sporty brødrene:

Cruising with cruz

A photo posted by Brooklyn Beckha〽️ (@brooklynbeckham) on

LES OGSÅ: - Takk for de gode genene, mamma!