Se hvem som ble gjenforent i natt!

Leonardo DiCaprio og Kate Winslet klarte ikke å skjule gjensynsgleden.

VENNER FOR LIVET: Leonardo DiCaprio lyste opp da han så sin gode venninne Kate Winslet på den røde løperen under Oscar Awards. Foto: SipaUSA
VENNER FOR LIVET: Leonardo DiCaprio lyste opp da han så sin gode venninne Kate Winslet på den røde løperen under Oscar Awards. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det var skyhøy stjernefaktor da Oscar-utdelingen fant sted i Dolby Theatre i Hollywood natt til mandag.

Dype utringninger, sexy kjolesplitter og sterke farger var gjengangere da kjendisene strålte i blitzregnet og viste frem sine svindyre designerkjoler.

Et par som fikk spesielt mye oppmerksomhet på den røde løperen var Leonardo DiCaprio (41) og Kate Winslet (40).

Det er over 18 år siden duoen spilte mot hverandre i det Oscar-vinnende romantiske dramaet «Titanic» i 1997. Siden den gang har de beholdt et godt og nært vennskap, og skryter hverandre opp i skyene så fort de får mulighet.

Saken fortsetter under bildene.

Ifølge People kom Kate med ektemannen Ned Rocknroll som sin date, og Leo hadde moren Irmelin og faren George, samt hans nye kone Peggy, ved sin side da han ankom Dolby Theatre.

Men så fort duoen fikk øye på hverandre, så kastet de seg rundt halsen på hverandre.

Gjensynsgleden ble selvfølgelig fanget opp av pressen, og paret stilte smilende opp for fotografene mens de lo og tullet med hverandre.

Både Winslet og DiCaprio var nominert til Oscar under nattens prisutdeling. Kate for beste kvinnelige birolle i «Steve Jobs», men hun tapte for svenske Alicia Vikander (28) i «The Danish Girl». Og Leo var Oscar-nominert for femte gang, i år for beste mannlige hovedrolle i «The Revenant».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer