Se hvem Scarlett dater her

Datateknologi gjorde «superstevnemøtet» mulig.

UMULIG PAR: Scarlett Johansson ser svært forelsket ut på dette bildet, men partneren er den avdøde filmstjernen Paul Newman, som er montert sammen med henne. Foto: Stella  Pictures
UMULIG PAR: Scarlett Johansson ser svært forelsket ut på dette bildet, men partneren er den avdøde filmstjernen Paul Newman, som er montert sammen med henne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av «umulige kjærestepar» nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Filmstjernen Scarlett Johansson har datet både Sean Penn og Justin Timberlake etter at hun i fjor skilte seg fra «The Green Lantern»-skuespilleren Ryan Reynolds, men nå har det dukket opp et bilde som også kobler Scarlett til den avdøde filmstjernen Paul Newman.

Bildet er imidlertid ikke ekte, men del av en konkurranse i regi av nettstedet Worth1000.com, hvor deltagerne kjemper om å lage den beste romantiske montasjen med en avdød filmstjerne og en av dagens mest kjente skuespillere.
 
Paul Newman var en av tidenes største stjerner, og vant Oscar for sin innsats i filmen «The Color Of Money» i 1987.

Andre «umulige par» som har blitt montert sammen, inkluderer blant annet Jimmy Stewart og Drew Barrymore, Elizabeth Taylor og Antonio Banderas og Tony Curtis og «Transformers»-stjernen Megan Fox.

Scarlett på sin side er nok langt mer fornøyd med dette nettstuntet, enn nakenbildene fra hennes mobiltelefon som nylig ble lagt ut av en hacker...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har også krav på et privatliv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer