Se hvem han har på skjorta!

Erik Segerstedt trykker Tone til sitt bryst.

DUO: Både Tone Damli og Erik Segerstedt slo igjennom i musikkshowet «Idol». Hun i 2003, og han i 2006. Foto: Stella Pictures
DUO: Både Tone Damli og Erik Segerstedt slo igjennom i musikkshowet «Idol». Hun i 2003, og han i 2006. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Han er kåret til Sverigest mest sexy mann, mens hun er Norges ukronede hotting - og nå er det bekreftet at duoen deltar sammen med låten «Hello Goodbye» under Melodi Grand Prix-delfinalen i Sverige i begynnelsen av februar til neste år.

Mandag denne uken ble de svenske deltakerne presentert i Stockholm, men selv om Tone (24) glimret med sitt fravær, var hun med «i ånden» - eller rettere sagt på brystet til Erik Segerstedt (29)!

Han hadde nemlig fått trykket opp en t-skjorte med bilde av han og Tone, som han «flashet» til konkurrenter og pressen.

Da Seoghør.no i forrige uke konfronterte Tone med ryktene rundt den svenske deltakelsen, som på den tiden ikke var endelig bekreftet, reagerte hun med latter:
 
- Er det ikke den danske jeg skal være med i da?

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Men David Eriksen, manageren til blide Sogndalsjenta, bekreftet til Dagbladet at hun skal delta sammen med 29-åringen i Sveriges versjon av Melodi Grand Prix.

- På grunn av hennes situasjon i Norge med både «Idol» og kleskolleksjon var vi i tvil om det var gjennomførbart. Men da sangen dukket opp, kom vi fram til at vi ikke kunne si nei. Det er en fantastisk fin poplåt. At hun deltar i den svenske og ikke norske versjonen av sangkonkurransen er ikke et bevisst valg, sa han ifølge avisen.

I 2009 deltok Tone i den norske Melodi Grand Prix-finalen og kom på 2. plass med låten «Butterflies». Segerstedt på sin side har tidligere vært med i svenske «Idol» og den svenske versjonen av «Korslaget».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik reagerte Tone på MGP-ryktene   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer