Omer Bhatti:

Se hvem han feirer jul med!

Overrasker med Jackson-familien i Roma.

I UTLANDET: Omer Bhatti er kjent for sitt nære bånd til Jackson-slekta, og er nå i Roma sammen med flere av Michael Jacksons barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
I UTLANDET: Omer Bhatti er kjent for sitt nære bånd til Jackson-slekta, og er nå i Roma sammen med flere av Michael Jacksons barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at den norske hip hop-artisten Omer Bhatti (34) har et nært forhold til den berømte Jackson-slekta. Bhatti har i mange år vært en nær familievenn, og hadde også god kontakt med poplegenden Michael Jackson som gikk bort 50 år gammel i 2009.

Ikke sjelden besøker Bhatti også familien i USA - noe han ofte har dokumentert i sosiale medier. Under julefeiringa for to år siden, dukket Bhatti nemlig opp på et julebilde sammen med Michael Jackson barn, Paris (21), Prince Michael (22) og Blanket (17).

Da Dagbladet snakket med Bhatti i et større intervju i november, kunne 34-åringen avsløre at han i år skulle feire jul sammen med Jackson-barna i Los Angeles.

Nå har Bhatti delt et bilde på sin Instagram-profil med ingen ringere enn kongen av pops kjente datter, Paris Jackson.

I Roma

På bildet smiler duoen til kameraet, mens Jackson holder hendene kjærlig rundt nordmannens hals. Av bildet kommer det frem at de befinner seg i Roma i Italia.

De siste dagene har Bhatti delt en rekke bilder fra den italienske hovedstaden, både fra den svært berømte spansketrappa og ruinene av amfiteateret Colosseum.

I intervjuet med Dagbladet fra november, kunne Bhatti røpe at han står Jackson-barna svært nær, og at han hver jul reiser til dem i USA.

- Jeg reiser alltid over dit i desember og er close med barna. De er veldig høylytte, og jeg er veldig stille. Men vi har interessante samtaler om verden og livet. Jeg tror det er sunt for dem å høre synspunkter fra noen som ikke er amerikanske, sa han da.

Tidligere har Bhatti pleid å ha med sin egen familie, men i år reiste han alene ettersom moren har fått hjerneslag, sa han videre.

I Los Angeles pleier han å bo hjemme hos Jackson-familien i det svært eksklusive Calabasas-området.

Paris Jackson delte bilde

Også i 2017 vekket Omer Bhatti oppsikt da han feiret jul med Michael Jacksons etterlatte barn. Den gang var det Paris som delte et bilde med Bhatti og sine to brødre.

- God jul fra oss til dere, skrev popkongens datter den gang.

Det er ingen tvil om at Bhatti og Jackson-barna har beholdt det gode forholdet etter at Michael Jackson gikk bort i 2009 - og ikke sjelden deler de hyllester og gratulasjoner til hverandre i sosiale medier.

På Bhattis bursdag i juni 2016, skrev Paris Jackson en rørende tekst til sin nære venn.

- Jeg kan ikke si nok om denne fyren her. Jeg kan ærlig si at han er en person som alltid har vært der for meg, gjennom tykt og tynt, fra den dagen jeg ble født. Han er som en bror for meg. Jeg elsker deg så mye, var blant det hun skrev den gang.

LES OGSÅ: - De har funnet tilbake til hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer