Se hva som skjulte seg under hjelmen

Jan Thomas fikk møbellakkereren Hanne til å skinne.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Se og Hør er i gang med en ny runde «Bli ny», der vanlige damer får en makeover av Jan Thomas.

Hanne Sommerstad (47) fra Barkåker jobber som møbellakkerer og går kledd i lakkdress, hjelm og støvler hver dag på jobb.

– Jeg har en jobb som er lite feminin med svette, støv og verneutstyr. Det hadde vært så moro å få oppleve damen i meg, skrev hun i søknaden til Se og Hør.

Jan Thomas (47) ser potensialet som til daglig er skjult under arbeidsantrekket. Når Hanne tar plass i frisørstolen på Jan Thomas Studio drar han håret hennes bakover.

– Du har et veldig godt utgangspunkt. Fin hud, fine rammer. Vi må gå inn og gjøre noe som åpner opp, så jeg får sett ansiktet ditt, forklarer kjendisstylisten i videoen du kan se øverst i saken.

– Jeg ser selv at jeg ser yngre ut med håret bort fra ansiktet, sier Hanne, som har en tykk hårmanke med begynnende striper av grått.

– Du skal få en frisk og fin make-up, som ikke er oversminket. Og ikke minst, et antrekk som kan imponere deg. Er du klar for det? spør Se og Hørs motepoliti.

– Jeg gleder meg!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer