Se hva som skjer bak Northug på bildet ...

Petter Northug er intetanende om dramaet som utspiller seg bak ham på fotoshoot med Se og Hør, og knekker sammen i latter etterpå. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I årets store romjulsnummer av Se og Hør åpner skistjernen Petter Northug (26) dørene til barndomshjemmet i Framverran i Nord-Trøndelag.

Det var her Northug ladet opp til årets Tour de Ski, der han lørdag vant prologen. Men det ble dramatisk da Petter skulle bli tatt bilde av ved to brennende bål til et av de spektakulære bildene i reportasjen.

Skistjernen fikk glør i genseren, glør i håret og i øyenbrynenen under seansen.

- Nå kommer jeg vel til Tour de Ski uten hår, fleipet Petter etterpå.

- Det er bare fint med litt mindre luftmotstand, skyter pappa John inn.

Men når Petter skal ta et av de siste bildene, blir pappa John Northug litt for ivrig med bensinkannen foran bålet.

Bensinkannen tar fyr i hendene hans, uten at han oppdager det. Dermed blir det noen paniske sekunder ute i skogen, mens Petter intetanende poserer videre for fotografen.

Se hele opptrinnet i videoen øverst i saken, og se den 14 sider store reportasjen fra Petter Northugs barndomshjem i Se og hør. 


Søndag klokka 14.40 på NRK 1 kan du følge Petter på 15 km jaktstart menn i Tour de Ski. Se vår TV-guide her.LES OGSÅ:  Knuste Northugs rute og stakk av med skia

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer