Se hva som skjedde i kulissene

Jan Thomas tok med «Årets best kledde» på fotoshoot.

Publisert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld ble Kathrine Sørland (34) og Didrik Solli-Tangen (27) kåret til «Årets best kledde kvinne og mann», under Se og Hørs store kjendisgalla på Chat Noir i Oslo.

Noen uker tidligere var det fotoshoot med de to vinnerne og Se og Hørs motepoliti Jan Thomas (47) på samme sted.

Få et innblikk i den glamorøse fotoshooten i videoen øverst i saken!

Allerede klokken åtte om morgenen er teamet i full gang med forberedelsene til shooten. Kathrine blir plassert i sminkestolen foran Jan Thomas’ stylistektemann Christopher Mørch Husby og hans to assistenter fra Jan Thomas Studio. Didrik slapper av med en kopp kaffe frem til det er hans tur til å få fikset på sveisen.

LILLE SPEIL PÅ VEGGEN DER: Kathrine Sørland tar en selfie med mobilen mens Christopher Mørch Husby gjør henne klar for fotoshooten. Rundt speilet henger inspirasjonsbilder til hår og sminke. Første tema er 60-tallet.  Foto: Per Ervland/Se og Hør
LILLE SPEIL PÅ VEGGEN DER: Kathrine Sørland tar en selfie med mobilen mens Christopher Mørch Husby gjør henne klar for fotoshooten. Rundt speilet henger inspirasjonsbilder til hår og sminke. Første tema er 60-tallet. Foto: Per Ervland/Se og Hør Vis mer

Kathrine er en dreven modell. Didrik slo gjennom i Melodi Grand Prix, og er ikke like erfaren foran kamera. Men han har ikke vurdert noen juicediett før han skal posere med dama som ble nummer fire i Miss World…

SPOTLIGHT: Didrik og Kathrine fotograferes på scenen i teatret Chat Noir.  Foto: Per Ervland/Se og Hør
SPOTLIGHT: Didrik og Kathrine fotograferes på scenen i teatret Chat Noir. Foto: Per Ervland/Se og Hør Vis mer

– Det har jeg tatt med knusende ro, egentlig. Jeg har ikke følt noe kroppspress før denne dagen her. Jeg har tenkt at dette handler om klær, og at jeg er veldig komfortabel i dress.

- Det er klart, man skulle alltid ønske at man var litt lettere og hadde litt mindre mage, det tenker alle en gang iblant. Men så lenge man er fornøyd i egen kropp, så er det greit, smiler artisten, som føler seg hjemme i gangene på Chat Noir. Når bildene tas er det under to uker til premieren på showet han har med broren Emil på samme scene.

Resultatet av fotoshooten ser du i «Årets best kledde»-bilaget, som følger gratis med Se og Hør denne uken.

Jan Thomas går kledd i joggedress

Hedda Skoug stylet fjorårets vinner Tone Damli til «Årets best kledde»-fotoshooten, og kommer med bilen full av gallakjoler, dresser og glitrende tilbehør.

Etter hvert dukker også Se og Hør motepoliti Jan Thomas opp, overraskende kledd i joggedress. Men både Louis Vuitton-bagen og dressposen er full med klær fra luksusbutikken Kamikaze.

På scenen rigger fotograf Henning Jensen og Thomas Hoff, assistent for anledningen, opp til forside-bildet. Trioen skal styles 60-tallsstil, komplett med pastellfarger, høyt hår og tidsriktig sminke. Se og Hørs AD Lasse Engeland holder overoppsyn med det hele. Det er han som legger tekst og logo på bildet som skal være på forsiden av «Årets best kledde»-bilaget.

Kathrine er en ekte sjokoman og sukker lykkelig da Se og Hørs reporter kommer tilbake fra butikken med bamsemums.

– Når Sørland har fått bamsemoms, så blir a’ grei! erter Didrik.

TRENDY TRIO: Didrik, Kathrine og Jan Thomas foreviges med mobilkameraet.  Foto: Thomas Hoff/Se og Hør
TRENDY TRIO: Didrik, Kathrine og Jan Thomas foreviges med mobilkameraet. Foto: Thomas Hoff/Se og Hør Vis mer

Samler på Louboutin-sko

Kathrine er «fashion advisor» for Lindex og har garderoben fylt av rimelige klær. Men når det kommer til Christian Louboutin-sko har hun et svakt punkt. Samlingen nærmer seg 10 par.

LADY IN RED: Sørland falt pladask for disse rød Louboutin-skoene, som ble med hjem i kofferten fra Paris.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
LADY IN RED: Sørland falt pladask for disse rød Louboutin-skoene, som ble med hjem i kofferten fra Paris. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

En av favorittene er et par røde lakksko, som hun har med seg til fotoshooten. De er innkjøpt på reise i Paris og akkurat litt for små. Heldigvis sitter hun når bildene skal tas ...

– Hvis man tar to glass champagne for mye, så sitter kredittkortet veldig løst. Og da er det gjort! Men jeg har ikke angret et sekund, selv om skoene er et halvt nummer for små. Jeg måtte bare ha de. Typisk meg! ler Kathrine.

Didrik ble i begynnelsen av oktober hasteoperert for blindtarmsbetennelse og måtte stå over en «Skal vi danse»-sending. På fotografens oppfordring tar han likevel flere bilder hoppende, på tross av at landingen kjennes godt i arret.

SMASK: Årets best kledde kvinne og mann fant tonen på Se og Hørs fotoshoot.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
SMASK: Årets best kledde kvinne og mann fant tonen på Se og Hørs fotoshoot. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

MOTE: «Årets best kledde»-bilaget følger gratis med Se og Hør nr 46.
MOTE: «Årets best kledde»-bilaget følger gratis med Se og Hør nr 46. Vis mer

Etter lunsj – der hele teamet bestiller kyllingsalat – skal det tas dansebilder.

Didrik har ledet årets «Skal vi danse», men det er ingen tvil om at Kathrine er den mest komfortable på dansegulvet. Hun svingte seg til tredjeplass i fjorårets sesong og har ikke glemt gamle kunster. Jan Thomas kaster seg med og til slutt blir Kathrine slengt fra mann til mann mens fotografen knipser løs.

– For en fantastisk gjeng å være på fotoshoot med! smiler Jan Thomas når siste bilde er i boks og fotografen utbryter:

– It’s a wrap!

Se alle bildene i ukens Se og Hør - i salg nå.

LES OGSÅ: - Skal vise pupper når jeg gifter meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer