Se hva som skjedde da Jan Thomas klippet av halve håret

Cecilie (32) har hatt samme frisyre så lenge hun kan huske.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: – Jeg er lei av å føle meg som en slask. Jeg har aldri hatt min egen stil og kan seriøst ikke huske sist jeg kjøpte meg et klesplagg.

- På tross av at jeg er utdannet frisør, er håret mitt katastrofe hver eneste dag, skrev Cecilie Stien Sandal (32) i søknaden om en «Bli ny»-dag.

Jan Thomas (48) tar imot småbarnsmoren fra Husnes med åpne armer. Se video øverst i saken!

– Hvor lenge har du hatt langt hår, spør kjendisstylisten og drar fingrene gjennom den lange manken, som rekker Cecilie nesten til midjen.

– Så lenge jeg kan huske, forteller 32-åringen, som tidligere var frisør, men nå jobber i barnehage.

Saken fortsetter under bildet!

OPPFRISKNING: - Vi må få klippet håret og gjort noe som blir deg. Jeg vil at du skal få et nytt kjærlighetsforhold til håret ditt! sier Jan Thomas til Cecilie Stien Sandal. Foto: Henning Jensen/Se og Hør
OPPFRISKNING: - Vi må få klippet håret og gjort noe som blir deg. Jeg vil at du skal få et nytt kjærlighetsforhold til håret ditt! sier Jan Thomas til Cecilie Stien Sandal. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Første gang i frisørstolen

– Jeg bestemte meg med en gang jeg så deg – det lange håret må bort! Nå har du ingen frisyre, fastslår Jan Thomas – som fyrer seg opp når han skjønner at Cecilies mørke lokker er ufargede.  

– Jeg vet ikke om jeg skal elske deg eller slå deg: Du har ikke et eneste grått hår, ler Se og Hørs Motepoliti.

– Det er tre år siden jeg gjort noe med håret. Jeg har faktisk aldri vært i frisørstolen som kunde før, forteller Cecilie når kjendisstylisten setter i gang teamet på Jan Thomas Studio.

Klipper av halve håret

Jan Thomas ser for seg en lang og trendy bob, som friskes opp med masse lyse striper. Forbildet er popstjernen Jennifer Lopez.

– Jeg var litt redd for at han ønsket å klippe av alt håret, og hadde forberedt meg på at det kunne skje. Hadde han ville gjort det, så hadde han fått lov. Men jeg ble veldig glad for at jeg fikk beholde en del, forteller Cecilie til Se og Hør mens hun sitter i frisørstolen.

Jan Thomas får sjokk

ELEGANT: – Jeg føler meg kjempefin, sier ettbarnsmoren. Jan Thomas har kledd henen opp i  kjole fra Tiger of Sweden, smykker fra Guess og sko fra Jimmy Choo. Foto: Henning Jensen/Se og Hør
ELEGANT: – Jeg føler meg kjempefin, sier ettbarnsmoren. Jan Thomas har kledd henen opp i kjole fra Tiger of Sweden, smykker fra Guess og sko fra Jimmy Choo. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Jan Thomas' møte med Cecilie. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Jan Thomas' møte med Cecilie. Foto: Se og Hør Vis mer

Håret blir klippet betydelig kortere, og brynene får ny farge og fasong. Så legges det profesjonell sminke, før hun kles opp i en korallfarget cocktailkjole.

Se forvandlingen fra start til slutt i videoen øverst i saken!

– Du har gått gjennom en enorm forandring. Jeg fikk sjokk da jeg så deg helt ferdig! Hvem skulle trodd du jobber i barnehage? smiler Jan Thomas.

– Hva tenkte du da du så deg selv i speilet?

– Det var veldig uvant, men jeg kjente meg igjen, sier Cecilie, som stortrives med sin nye blondere frisyre.

Les hele reportasjen i ukens Se og Hør Extra – i salg nå!

Har du lyst til å bli ny med Jan Thomas? Meld deg på HER

 

 

LES OGSÅ: Anne Ma (48) hadde samme frisyre i 40 år

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer