Se hva som skjedde da Gunvor (38) møtte Jan Thomas

– Nå er det nok! Jeg trenger hjelp, tenkte tobarnsmoren da hun sendte søknaden om en «Bli ny»-dag til Se og Hør.

SEOGHØR.NO: Se og Hør er i gang med en ny runde «Bli ny», der vanlige damer får en makeover av Jan Thomas (48).

Gunvor Roti Dahl (38) fra Bergen var kledd i en sliten, gammel dongeribukse og ektemannens skitne t-skjorte da hun bestemte seg for å ta grep. Noen uker senere setter hun seg i på Jan Thomas Studio.

– Jeg er kjempeklar! sier den sprudlende tobarnsmoren.

Begynte med håret

Ikke overraskende begynner kjendisstylisten med håret.

– Det er nesten en slags frekkhet at du går med musefletter selv om du ikke er 13 år gammel! sier Jan Thomas i videoen du kan se øverst i saken.

Gunvor har farget håret sitt hjemme i 10 år og har ikke vært hos frisøren på 12 måneder.

– Du har litt nyrussisk, gul farge. Den er ikke så heldig. Men det er også mye som fungerer. Jeg har lyst til å gjøre deg New York-chic. Stilige, enkle løsninger og rammer. Du skal bli mer sofistikert – og få knallfarget leppestift!

GULT HÅR: Jan Thomas er ikke så begeistret for Gunvors hjemmefargede hår. I tillegg har hun ikke klipt det på et år.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
GULT HÅR: Jan Thomas er ikke så begeistret for Gunvors hjemmefargede hår. I tillegg har hun ikke klipt det på et år. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Vil utstråle ro

– Jeg går mye i dongeribukse og t-skjorte. Hverdagen er hektisk med unger og dårlig tid, så da tyr jeg ofte til det. Jeg jobber jo bare i radio, så det er ingen som skal se meg. Bare de på bussen, forteller Gunvor til Se og Hør.

Hun jobber som programleder i lokalradioen og har sitt eget formiddagsshow.

Hvordan drømmer du om å se ut når du går herfra?

– En bedre utgave av meg selv. Jeg vil utstråle ro. Jeg har en hektisk hverdag, så dette er som terapi, smiler 38-åringen.

I videoen øverst i saken vises makeoveren fra start til slutt!

En ny kvinne

Jan Thomas setter i gang teamet sitt, som gir Gunvor ny, kaldere hårfarge og en god klipp. Brynene blir farget og formet, før hun får profesjonell sminke. Til slutt kles hun opp i et av sesongens hotteste rød løper-antrekk; en sort buksedress.

GLAMORØS: Gunvor Roti Dahl får ny, kaldere hårfarge og profesjonell sminke på Jan Thomas Studio.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
GLAMORØS: Gunvor Roti Dahl får ny, kaldere hårfarge og profesjonell sminke på Jan Thomas Studio. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

– Du kom hit med musefletter og de vil jeg aldri se igjen. Men jeg ville bevare det unge og lekne i deg. Derfor fikk du røde lepper og buksedress, forteller Jan Thomas.

– Jeg føler meg som en ny kvinne! Jeg tror de hjemme kommer til å sette stor pris på antrekket. De røde leppene kommer jeg ikke til å bruke hver dag på jobb, men definitivt på fest, konkluderer Gunvor.

Les hele reportasjen i ukens Se og Hør Extra–i salg nå!

LES OGSÅ: - Jeg går aldri med vanlige klær. Idrettsutøveren Lena ble påmeldt bli ny av datteren.

JAN THOMAS-METODEN: Slik får du røde lepper som Miley Cyrus:

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.