Se hva som skjedde da Bente (43) møtte Jan Thomas

– Du har et vanskelig hår, sa kjendisstylisten – og fant fram saksa.

SEOGHØR.NO: Se og Hør er i gang med en ny runde «Bli ny», der vanlige damer får en makeover i Jan Thomas Studio. Bente Holland (43) sendte impulsivt inn en søknad da hun så annonsen på Seoghør.no.

Kort tid senere sitter hun i frisørstolen foran kjendisstylist Jan Thomas (48), som ikke er imponert over tobarnsmorens hjemmefargede lokker.

– Vi må jobbe med håret ditt, ikke mot det. Jeg vil jevne ut håret ditt, uten å miste lekenheten din. Det må ikke blir for alvorlig. Nå ser det ser slitt og ødelagt ut, fastslår Jan Thomas før han finner fram saksa.

– Får jeg lov til å klippe av denne dotten her? spør den nysingle kjendisstylisten i videoen du ser øverst i saken.

– Vær så god, sier Bente og vips er den slitte hestehalen historie.

HJEMMEFARGET HÅR: Jan Thomas klippet av Bente Hollands hestehale.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
HJEMMEFARGET HÅR: Jan Thomas klippet av Bente Hollands hestehale. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

- Jeg trenger hjelp

Bente er kjøpmann i en Rema 1000-butikk og går ofte kledd i arbeidsuniformen fra morgen til kveld.

– Jeg jobber masse og så ender det til at jeg blir gående i uniformen når jeg kommer hjem også. Hvis jeg skifter så blir det til treningsbukse og genser, forklarer tobarnsmoren til Se og Hør.

– Familien synes det er kjempemorsomt at jeg meldte meg på «Bli ny». De ble litt overrasket! Jeg framstår nok som veldig selvsikker, men jeg er også realistisk. Og nå trengte jeg litt hjelp.

Jan Thomas setter i gang teamet sitt, som gir 43-åringen ny farge og klipp. Hun får farget og formet øyebrynene, før det legges profesjonell sminke. Til slutt er det på tide å bytte ut Rema-uniformen med en feminin kjole.

BLIKK FOR DETALJER: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby har avsluttet ekteskapet, men de jobber fortsatt sammen på Jan Thomas Studio.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
BLIKK FOR DETALJER: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby har avsluttet ekteskapet, men de jobber fortsatt sammen på Jan Thomas Studio. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

– Jeg har aldri hatt på meg en kjole som dette! sier Bente fornøyd når hun kles opp i kreasjonen fra kjendisfavoritten Erdem.

Se video øverst i saken!

Kles opp i designkjole

– Jeg ville ta deg så langt vekk fra Rema-uniformen som mulig. Jeg ville gjøre deg sofistikert. Et langt fra sånn du vanligvis ser ut. Så du kan se deg selv som en helt annen person, forklarer Jan Thomas når Bente får se sitt «nye jeg».

- Jeg er jo kjempefin, smiler hun, lettere sjokkert.

– Jeg har aldri hatt så mørk sminke før. Øynene kommer så godt fram. Jeg liker å være litt rampete. Jeg føler meg veldig fin.

NY STIL: Bente ble kledd opp i en mørkeblå kjole med rosa blondedetaljer fra designmerket Erdem. Håret ble farget og klippet i en trendy bobfrisyre.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
NY STIL: Bente ble kledd opp i en mørkeblå kjole med rosa blondedetaljer fra designmerket Erdem. Håret ble farget og klippet i en trendy bobfrisyre. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Les hele reportasjen og se alle bildene i ukens Se og Hør Extra - i salg nå!

LES MER: Trine (67) hadde samme frisyre i 30 år

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.