Se hva som skjedde bak forhenget!

- Jeg får bank av venninnene mine nå, sier Hanne Sørvaag etter at hun fant tonen med Stian Blipp.

SEOGHØR.NO: Norske kjendiser møtte opp i hopetall da Se og Hør 3. november inviterte til stor kjendisgalla i Christiania Teater i Oslo.

Men det var ikke bare under gallaen - hvor det blant annet ble delt ut hederspris til Wenche Myhre - at stemningen var høy.

Også under nachspielet på Theatercafeen ble det mye latter og sang, og spesielt populær ble Se og Hørs spesiallagde fotoboks.

Se hvilke kjendiser som slo seg løs i fotoboksen i vår eksklusive video øverst i artikkelen!

Slapp alle hemninger løs

LATTERMILDE: Den tidligere landslagsstjernen John Carew og bokserdronningen Cecilia Brækhus klarte ikke å holde latteren tilbake da de fikk se sine bilder. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
LATTERMILDE: Den tidligere landslagsstjernen John Carew og bokserdronningen Cecilia Brækhus klarte ikke å holde latteren tilbake da de fikk se sine bilder. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer
LES MER: I tirsdagens Se og Hør kan du se kjendisene slik du aldri har sett dem før - i Se og Hørs fotoboks! Foto: Se og Hør
LES MER: I tirsdagens Se og Hør kan du se kjendisene slik du aldri har sett dem før - i Se og Hørs fotoboks! Foto: Se og Hør Vis mer

Kjendisene la ikke skjul på sin begeistring, da de fikk slippe alle hemninger løs bak forhenget.

I Se og Hør, som er i salg nå, kan du se alle bildene av norske kjendiser slik du ikke har sett dem før!Blant de som fant tonen i boksen var artisten Hanne Sørvaag og «Torsdag kveld fra Nydalen»-programleder Stian Blipp.

- Jeg synes vi ble så fine! Jeg får bank av venninnene mine nå som jeg er i fotoboksen med Stian Blipp, sa Hanne med et smil til Seoghør.no, da hun fikk se resultatet.- Dette går rett opp hjemme hos meg ihvertfall, sa en fornøyd Blipp.           

- Bilder til 20 i stil

Oslos ordfører Fabian Stang sa han knapt kunne huske sist han satt i en fotoboks.

- Det er så lenge siden at da var det veldig god plass til meg der, hehe.

NRK Sportens hopp-veteran Arne Scheie syntes det var stas å bytte ut kommentatorboksen med en fotoboks for en gangs skyld.

- Jeg sikker på at bildene står til 20 i stil. Det er jeg sikker på med den kvaliteten Se og Hør har gjort de første 35 årene, sa han fornøyd.

Se disse og hvilke andre kjendiser som slo seg løs i fotoboksen i vår eksklusive video øverst i artikkelen!

LES OGSÅ: Se kjendisgallaen 2013 her!

 

Høydepunkter fra Se og Hørs kjendisgalla:

 

 

 

Tone Damli og Stian Blipp ble kåret til årets best kledde:

 

 

 

Se høydepunktene fra den røde løperen på Se og Hørs kjendisgalla: