Se hva som skjedde bak forhenget!

- Jeg får bank av venninnene mine nå, sier Hanne Sørvaag etter at hun fant tonen med Stian Blipp.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Norske kjendiser møtte opp i hopetall da Se og Hør 3. november inviterte til stor kjendisgalla i Christiania Teater i Oslo.

Men det var ikke bare under gallaen - hvor det blant annet ble delt ut hederspris til Wenche Myhre - at stemningen var høy.

Også under nachspielet på Theatercafeen ble det mye latter og sang, og spesielt populær ble Se og Hørs spesiallagde fotoboks.

Se hvilke kjendiser som slo seg løs i fotoboksen i vår eksklusive video øverst i artikkelen!

Slapp alle hemninger løs

LATTERMILDE: Den tidligere landslagsstjernen John Carew og bokserdronningen Cecilia Brækhus klarte ikke å holde latteren tilbake da de fikk se sine bilder. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
LATTERMILDE: Den tidligere landslagsstjernen John Carew og bokserdronningen Cecilia Brækhus klarte ikke å holde latteren tilbake da de fikk se sine bilder. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer
LES MER: I tirsdagens Se og Hør kan du se kjendisene slik du aldri har sett dem før - i Se og Hørs fotoboks! Foto: Se og Hør
LES MER: I tirsdagens Se og Hør kan du se kjendisene slik du aldri har sett dem før - i Se og Hørs fotoboks! Foto: Se og Hør Vis mer

Kjendisene la ikke skjul på sin begeistring, da de fikk slippe alle hemninger løs bak forhenget.

I Se og Hør, som er i salg nå, kan du se alle bildene av norske kjendiser slik du ikke har sett dem før!Blant de som fant tonen i boksen var artisten Hanne Sørvaag og «Torsdag kveld fra Nydalen»-programleder Stian Blipp.

- Jeg synes vi ble så fine! Jeg får bank av venninnene mine nå som jeg er i fotoboksen med Stian Blipp, sa Hanne med et smil til Seoghør.no, da hun fikk se resultatet.- Dette går rett opp hjemme hos meg ihvertfall, sa en fornøyd Blipp.           

- Bilder til 20 i stil

Oslos ordfører Fabian Stang sa han knapt kunne huske sist han satt i en fotoboks.

- Det er så lenge siden at da var det veldig god plass til meg der, hehe.

NRK Sportens hopp-veteran Arne Scheie syntes det var stas å bytte ut kommentatorboksen med en fotoboks for en gangs skyld.

- Jeg sikker på at bildene står til 20 i stil. Det er jeg sikker på med den kvaliteten Se og Hør har gjort de første 35 årene, sa han fornøyd.

Se disse og hvilke andre kjendiser som slo seg løs i fotoboksen i vår eksklusive video øverst i artikkelen!

LES OGSÅ: Se kjendisgallaen 2013 her!

 

Høydepunkter fra Se og Hørs kjendisgalla:

 

 

 

Tone Damli og Stian Blipp ble kåret til årets best kledde:

 

 

 

Se høydepunktene fra den røde løperen på Se og Hørs kjendisgalla:

 

 

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer