Se hva «riksbitchen» gjør nå

Silje Trosten Johnsen fikk drømmejobb til tross for trusler og hatgrupper etter TV 2-serien «Farmen».

NY HVERDAG: Silje Trosten Johnsen ble kjent som riksbitch etter at hun kom på tredjeplass i TV 2-serien «Farmen» i 2010, men har ikke hatt vanskeligheter med å få seg jobb som følge av dette. I dag jobber hun som forretningsadvokat i Oslo. Foto: TV 2/ Privat
NY HVERDAG: Silje Trosten Johnsen ble kjent som riksbitch etter at hun kom på tredjeplass i TV 2-serien «Farmen» i 2010, men har ikke hatt vanskeligheter med å få seg jobb som følge av dette. I dag jobber hun som forretningsadvokat i Oslo. Foto: TV 2/ Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Silje Trosten Johnsen ble kjent som hele Norges «riksbitch» etter at hun kom på tredjeplass i den populære TV 2-serien «Farmen» i 2010.

Alta-jenta var seriens kanskje største taktiker, og ble på TV fremstilt som alt annet enn ærlig. Dette førte til flere hatgrupper på Facebook, og reaksjonene mot Silje gikk så langt at hun mottok flere trusler fra illsinte seere.

Seher.no har tidligere skrevet om realitydeltagere som sliter med å få seg jobb etter å blitt fremstilt negatvit på TV. Men for den tidligere «riksbitchen» Silje, har hennes TV-fortid ikke vært til hinder.

Nylig startet nemlig Trosten Johnsen i en prestisjefylt jobb som toppadvokat i firmaet «Forretningsadvokatene DA» i Oslo sentrum.

- Jeg er veldig glad for å ha fått inpass. Folk jeg pratet med, om det var familie eller venner, var veldig spent på hvordan det kom til å bli å få jobb med tanke på «Farmen»-deltagelsen min. Dersom det har hatt noe å si har det vært utelukkende positivt, sier den nybakte forretningsadvokaten til Seher.no.

Blant utallige søkere er det viktig å gi et inntrykk i en jobbsøkeprosess. Silje slapp den normale praksisen med flere år som jurist før en mer ettertraktet jobb som advokat, og tror at hennes «Farmen»-fortid kan ha hjulpet henne til nettopp dette.

- Det er veldig mange som ser på «Farmen», og jeg tror jeg fikk vist fram mange av de egenskapene som er bra for denne jobben. Jeg viste at jeg har stå på-vilje og at jeg ikke er redd for å si meningene mine, for å si det sånn, sier den frittalende Alta-jenta til Seher.no.


Silje flyttet fra Finnmark til Oslo for to uker siden for å starte i syn nye jobb, og jobber nå i et advokatfirma med syv andre menn. Den single forretningsadvokaten forteller at hun ennå opplever å bli gjenkjent fra «Farmen», og sier hun står inne for alt hun sa og gjorde i det populære TV 2-programmet.

- Jeg er en person som aldri angrer på noe. Det eneste jeg følte ubehag ved, var på vegne av andre. Dersom andre skulle ha reagert. Jeg tror det som har vært av negativ PR bare har vært positivt, Silje Trosten Johnsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Frykter ikke for jobben etter Farmen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer