Se hva Petter planlegger til årets 16. maifest

Det kommer helt garantert til å bli helt konge, skriver Petter Stordalen.

SVENSKEPARTY: I fjor var det svenskene som sto i sentrum under Petter Stordalens årlige 16. maifest. I år er det kjente nordmenn som skal stå i fokus.  Foto: Stella Pictures
SVENSKEPARTY: I fjor var det svenskene som sto i sentrum under Petter Stordalens årlige 16. maifest. I år er det kjente nordmenn som skal stå i fokus. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Petter Stordalen bruker ifølge VG opp mot tre millioner kroner på årets 16.-maifest.

Mens han i fjor feiret svenskene dagen før den norske nasjonaldagen, er det i år 200 år siden den norske grunnloven. Dermed blir det norsk tradisjon som står i sentrum for festkongen.

«Velkommen den 16. mai til storstilt feiring av Norge. La oss hylle dem som har vært med på å bygge Norge. Det kommer helt garantert til å bli helt konge,» skriver Petter og kona Gunhild A. Stordalen (35) i invitasjonen som nå er sendt ut ifølge VG.

– Vi ønsker å feire norske helter og håper gjestene lar seg inspirere, enten av politiske helter, idrettshelter eller andre som har gjort noe stort for Norge, sier Petter Stordalen til VG.

Under fjorårets fest hadde hotellkjeden Choice sitt hovedkvarter på Frogner i Oslo bltt omdannet til Villa Villekulla, boligen til Pippi Langstrømpe. Men Stordalen vil ikke avsløre hvordan det vil se ut i år.

16. mai-festene til Stordalen er blitt en tradisjon, og tidligere har hotellbaronen arrangert bondefest, white-party, maskeradeball, toga-party og hippiefest.

LES OGSÅ: Fikk sydd om IKEA-pose til kjole