MØTTE FANSEN: Gjengen bak «Hjerte til hjerte - Spelet», deriblant hovedpersonen selv, Linn Skåber, møtte fansen i forbindelse med førpremieren på serien onsdag ettermiddag.  Foto: Per Ervland/Aller Internett
MØTTE FANSEN: Gjengen bak «Hjerte til hjerte - Spelet», deriblant hovedpersonen selv, Linn Skåber, møtte fansen i forbindelse med førpremieren på serien onsdag ettermiddag. Foto: Per Ervland/Aller Internett Vis mer

Se hva Linn shoppet før premieren

- De sier det er like ille som forrige gang. Se video!

Publisert
Se video med Linn Skåber nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag kveld er det premiere på Linn Skåbers (40) oppfølger til suksess-serien «Hjerte til hjerte» på NRK 1.

Forrige gang handlet det hele om Skåbers havarerte forsøk på å gi ut en bok. Denne gangen har serien fått navnet «Hjerte til hjerte - Spelet», der den norske TV-kjendisen skal være med på et Maridalspelet, noe som byr på mildt sagt store utfordringer...

Onsdag fikk fansen møte Skåber, da hun og flere andre som har deltatt i produksjonen, viste fram litt av hva de har fått til. Den blide 40-åringen inntok scenen smilene i sine nye, velsittende  hjertestrømper som hun nylig handlet på Lindex.

- Det er en hjerte til hjerte-strømpebukse. Jeg har hjerte til hjerte-briller, strømpebukse og litt øredobber og sånn. Det er sånt folk bør skaffe seg, det er hjerter det bør gå i denne høsten, sier Skåber når Seher.no møter henne etter førpremieren på Latter i Oslo.
 
- Hvor mye kostet den, Linn?

- He he, det vet jeg ikke, for jeg kjøpte så mange andre hjerteting også. Men jeg tror den er billig...

NRK-kjendisen legger ikke skjul på at hun koste seg under visningen av en av episodene foran den jublende fanskaren. Men hun innrømmer at hun er urolig før hun skulle på scenen.

- Dette er det mest nervepirrende jeg har gjort så langt når det gjelder denne serien. Det er liksom litt viktig for meg at de som har vært blodfan av serien er fornøyde. Jeg var innmari nervøs i dag, fordi de har sett det så mange ganger og ser det på DVD om og om igjen. De har så mange fester og slikt, de kan jo replikkene bedre enn meg, sier hun.

- Nå sier fansen at den er like ille som den forrige, så da er jeg veldig fornøyd. Veldig gøy at det kom så mange da, og at vi hadde det så artig der inne. 

I «Hjerte til hjerte - Spelet» vil seerne også få møte personligheter som Line Grünfeld, Kristin Tonjer, Jon Øigarden, Gard Eidsvold, Janne Formoe og Anne Torjussen Diesen.

«Hjerte til hjerte - Spelet» ser du på NRK1 torsdag klokka 22.20.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er helt støl i magen av skam

Se video med Linn Skåber her:[obj:media:8875]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer