Se hva Kim Kardashian har gjort med håret!

TV-stjernen gir motefiffen i Paris hakeslepp etter stilforvandlingen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (34) er selvsagt på plass i Paris, der den franske moteuken nå går av stabelen.

Torsdag var hun og ektemannen Kanye West på vei til moteshowet til Balmain, et av parets favorittmerker, og realitystjernen sørget virkelig for å gjøre ankomsten sin kjent.

Kim avslørte nemlig at hun har gått igjennom en dramatisk stilforvandling - ved å farge det mørke håret sitt platinablondt!

Den vakre TV-stjernen forlot hotellet sitt med den nye hårfargen, strøket bakover i en elegant frisyre.

Saken fortsetter under bildet.

SKAPTE KAOS: Samtlige pressefotografer kjempet om å få forevige Kim Kardashians dramatiske frisyreforandring i Paris torsdag. Foto: Stella Pictures
SKAPTE KAOS: Samtlige pressefotografer kjempet om å få forevige Kim Kardashians dramatiske frisyreforandring i Paris torsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Forvandlingen til Kim vil utvilsomt få motefiffen til å sperre opp øynene i Paris, etter at den stilbevisste stjernen «avduket» håret sitt foran et utall pressefotografer.

Litt tidligere på dagen ble Kim derimot avbildet med de lyse lokkene sine skjult under en romslig lue - som kun tilbød et pirrende hint om forvandlingen.

Hollywood Life synes stilforandringen til Kim er dramatisk:

- Den virker enda kvassere mot de mørke øyenbrynene og den solbrune huden hennes, kommenterer nettstedet. 

Si din mening om Kims forvandling nedenfor!

GJEMTE HÅRET: På vei ut fra en klesprøve hos motehuset Lanvin tidligere på dagen, var ikke Kim helt klar for å vise frem håret sitt. Foto: Stella Pictures
GJEMTE HÅRET: På vei ut fra en klesprøve hos motehuset Lanvin tidligere på dagen, var ikke Kim helt klar for å vise frem håret sitt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette er ikke første gang Kim Kardashian bruker utseendet sitt til å skape blest om egen person. I høst stilte hun opp på flere svært dristige nakenbilder for Paper Magazine, i et forsøk på å få internett til å kræsje.

Hva synes du om Kim Kardashians stilforvandling? (Avsluttet)

LES OGSÅ: - Jeg elsker hvordan kroppen min føles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer