Se hva hun har på neglene

- Jeg er en negl-freak...

PÅ FINGRENE: Popstjernen Katy Perry kom med bilder av forloveden Russell Brand på neglene under MTV Video Music Awards søndag kveld.  Foto: All Over Press
PÅ FINGRENE: Popstjernen Katy Perry kom med bilder av forloveden Russell Brand på neglene under MTV Video Music Awards søndag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Katy Perry (25) var selvskreven gjest, da MTV Video Music Awards-showet gikk av stabelen på Nokia Theatre i Hollywood søndag kveld.

Se stor bildespesial fra MTV-festen her!

Og i kjent stil vekket «California Girls»-sangerinnen oppsikt med sitt alternative antrekk, regnbuefargede hår og noen svært spesielle negler, skriver Us Magazine. 
 
25-åringen, som tidligere har erkjent at hun er en «negl-freak» og elsker å ta ekstravagante manikyrer, hadde for anledningen fått bilder av sin forlovede, Russell Brand, lakkert på neglene, og viste dem villig frem for fotografene.
 
- Se, min kommende ektemann er på neglene mine! lo hun, og pekte med hendene.

Perry og Brand, som forlovet seg under en tur til India i januar i år, skal etter planen gifte seg senere denne høsten, og Perry har tidligere fortalt at neglene kommer til å bli en viktig del av bryllupsantrekket.

- Jeg er en slags negl-freak. Noen ganger har jeg bilder av kattene mine på neglene, eller som den gangen jeg hadde en Willy Wonka-inspirert bursdagsfest, da hadde jeg bilder av Oompa Loompaer på neglene mine, har Katy tidligere uttalt til People.

25-åringen har imidlertid ikke tenkt å ta neglene «helt ut» når hun skrider ned kirkegulvet.

- Jeg tror at for bryllupet så kommer jeg til å ha det vi kaller bryllupsnegler, der alt er tradisjonelt og pent. Jeg vet ikke helt om jeg har lyst til å ha Oompa Loompaer på neglene når jeg skal ta bryllupsbildene liksom. Så jeg tror jeg kommer til å ha hvite negler, har popstjernen uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: - Kledde seg i «søppelposer»