<strong>SEKS ÅR:</strong> Ellen DeGeneres og Portia de Rossi har vært gift i seks år. Det ble markert med litt av en gave. Foto: Stella Pictures
SEKS ÅR: Ellen DeGeneres og Portia de Rossi har vært gift i seks år. Det ble markert med litt av en gave. Foto: Stella Pictures Vis mer

Se hva Ellen fikk i bryllupsgave

Talkshow-verten viste stolt fram gaven i sosiale medier.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Talkshow-verten Ellen DeGeneres (56) fikk seg litt av en overraskelse da hun og kona, Portia de Rossi (41), hadde seks års bryllupsdag.

De Rossi hadde nemlig mer enn bare et kort på lur. Hun hadde ordnet slik at et fly hadde skrevet «seks» på himmelen med røyk.

Og DeGeneres ble tydelig rørt av overraskelsen. Hun viste resultatet på sin egen Twitter-side mandag.

- Se hva jeg fikk av kona mi til bryllupsdagen! skrev hun sammen med bildet.Dette er ikke første gangen de Rossi overrasker DeGeneres med meldinger skrevet på himmelen. Men ifølge nettstedet People.com er det en klar beskjed til alle som har tvilt på stjernenes forhold den siste tiden.

Forholdet har nemlig vært utsatt for bruddrykter over lengre tid.

- De har hatt oppturer og nedturer. Portia har vært åpen om sine tidligere problemer, blant annet spiseforstyrrelsene, og hun har vært flink til å søke hjelp når det trengs. De har kommet seg gjennom vanskelighetene før, og det er liten tvil om at de prøver å komme seg gjennom problemene nå, sa en kilde til nettstedet i juli.

LES OGSÅ: Tjente seks millioner på seks måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer