Se hva disse krabatene gjør

De nye favorittkjæledeggene er både brannmenn, piloter og litt av noen tyver.

BUFFY: Ilderen Buffy var kledd ut som brannmann i forbindelse med en utklednings-konkurranse i England, Foto: REX/ALBAN DONOHOE/All Over Press
BUFFY: Ilderen Buffy var kledd ut som brannmann i forbindelse med en utklednings-konkurranse i England, Foto: REX/ALBAN DONOHOE/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ildere er både kvikke, kosete, morsomme og finner ofte på rampestreker.

Dermed er det ikke rart de blitt en hit på YouTube, og en av de første videoene som kommer opp er dette morsomme sammendraget av ilderens oppførsel. 

Videoen oppsummerer «hva ilderen er best på»:

1. Slappe av

2. Danse

3. Leke

4. Bryte

5. Være søte

Stjeler

Ildere er populære kjæledyr og kan være underholdning for hele familien. De er generelt energiske dyr når de er våkne, og er spesielt kjent for å stjele ting.

Ildere spiser ikke poteter, men stjeler de mer enn gjerne.

Videoen under viser noen som tar frem en pose med poteter, hvorpå lderen Yossaris svært ivrig og slikker og klorer på posen.

Det stopper ikke da eieren forsøker å vaske potetene. Ilderen klarer da ikke å holde seg lenger og griper poteten med munnen og løper avgårde.

Selv når den ligger i et vannbad, dukker ilderen hodet ned og fisker opp poteten.

Kler seg ut

I forbindelse med en utklednings-konkurranse for ildere i England, steg disse ilderne over i andre roller for anledningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer