TILDEKKET: TV-stjernen Kaley Cuoco er vant til å bli fotografert mer elelr mindre lettkledd av paparazzifotografene. Denne uken harselerte hun med nakinghackingskandalen som i helgen rammet henne, samt en rekke andre kjendiskvinner. Her på stranden i Cabo, Mexico i sommer. Foto: Stella Pictures
TILDEKKET: TV-stjernen Kaley Cuoco er vant til å bli fotografert mer elelr mindre lettkledd av paparazzifotografene. Denne uken harselerte hun med nakinghackingskandalen som i helgen rammet henne, samt en rekke andre kjendiskvinner. Her på stranden i Cabo, Mexico i sommer. Foto: Stella PicturesVis mer

Se hva Cuoco la ut etter nakenskandalen

«Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco tar det hele med humor.

SEOGHØR.NO: Søndag ble en rekke av Hollywoods kvinnelige stjerner hengt ut på internett, etter at ukjente hackere spredte private nakenbilder av dem.

Blant de svært uheldige stjernene er «Hunger Games»-favoritt Jennifer Lawrence (24), skuespiller og artist Victoria Justice (21), samt skuespiller Kaley Cuoco (28).

Flere av kjendiskvinnene har møtt nakenhackingen med stort alvor, og supermodell Kate Upton (22) er blant dem som vil gå til juridiske skritt mot hackingen, skriver HollywoodLife.

Kaley, kjent for rollen som Penny i suksesserien «Big Bang Theory», velger imidlertid å takle skandalen med humor, skriver Daily Mail.

Tirsdag kveld la hun nemlig ut et bilde på den ene Instagram-profilen sin, der hun harselerer med spredningen av nakenbildene.

«For en morsom dag det var, å boltre seg med mannen på stranden i Mexico! Føles som om vi glemte noe?», skriver hun til et strandbilde av seg selv og ektemannen Ryan Sweeting (27).

bildet er turtelduene åpenbart iført badetøy, men Kaley har likevel «sensurert» sitt eget brystparti og ektemannens nedre halvdel på bildet. Det festlige fotoet har allerede fått over 30 000 likes, og mange av TV-stjernens følgere roser henne for måten hun håndterer saken på.

- Ikke vanlig hacking

Dette er ikke første gangen 28-åringen tuller med spredningen av lettkledde bilder av seg selv.

I sommer ble hun fanget av fotografene på stranden i Mexico - trolig ved samme anledning som Kaley postet et bilde fra tirsdag, og da viste hun selvironi ved å legge ut to ganske ulike bikinibilder av seg selv på Instagram.

«Kjære paparazzi, tusen takk for å ha fanget rumpa mi fra beste og VERSTE vinkel. Er det mulig? Dere får mine drømmer til å gå i oppfyllelse», skrev hun til bikinibildene dengang.

Ifølge Daily Mail ble nakenbildene av Hollywood-stjernene lekket på bildedelingsforumet 4chan etter at deres private iCloud-kontoer ble hacket.

iCloud er en såkalt «nettsky», en lagringsplass på internett der brukere kan lagre alt fra bilder til musikk og bøker.

IT-avisen skriver at ifølge en uttalelse fra Apple dreier ikke dette seg om et tilfelle av teknisk «stor-hack», der vanlige iCloud-brukere rammes, men en rekke «sosiale hacks» som blir enklere når kjendiser har avslørt e-postadressene sine.

LES OGSÅ: - Du lurer meg til å få disse barna