Se, hun viser frem babymagen

Nå er det bare tre måneder til sangeren har termin for sitt første barn.

BLIR FORELDRE: Nå er det bare tre måneder til Dannii Minogue og Chris Smith har termin for sitt første barn. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE: Nå er det bare tre måneder til Dannii Minogue og Chris Smith har termin for sitt første barn. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Nå er det  bare tre måneder til «X Factor»-dommeren Dannii Minogue (38) har termin for fødselen av sitt første barn, men det ser ikke ut til at hun har tenkt å legge seg ned å slappe av med det første.

Den hardtarbeidende sangeren lanserte i går sin egen kleskolleksjon «Project D» på «Selfridges» i London.

Selv om det klærne var høyt ettertraktet av moteriktige engelskmenn, var det Minogue selv som var senteret for mesteparten av oppmerksomheten. Hun var kledd i klær fra sin egen kolleksjon, og viste stolt frem sin struttende babymage.

- Det å være gravid har åpnet en helt ny verden når det gjelder å bruke klær i former og fasonger, som jeg aldri har prøvd før, sier hun.

Det var i juli Dannii bekreftet at hun og rugby-kjæresten Kris Smith (31), skulle bli foreldre. Storesøster Kylie Minogue er overlykkelig over søsterens kommende barn.

«Gratulerer til min søster Dannii og hennes partner Kris med den glade nyheten!!!! Jeg er så ekstatisk over å bli tante igjen!! WOW WOW WOW!!,» skrev Kylie på Twitter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!
 
LES OGSÅ: - Jeg håper det skjer snart