PÅ HVER SIN KANT: Den siste tiden har filmparet Penélope Cruz og Javier Bardem vært opptatt på hver sin kant. Men nå ser det ut til at de endelig får tilbrakt tid sammen. Foto: All Over Press
PÅ HVER SIN KANT: Den siste tiden har filmparet Penélope Cruz og Javier Bardem vært opptatt på hver sin kant. Men nå ser det ut til at de endelig får tilbrakt tid sammen. Foto: All Over Press Vis mer

Se, hun viser frem babymagen

Oscar-vinneren er kjent for å verne svært godt om sitt privatliv...

Publisert
SEHER.NO: Stjerneparet Penélope Cruz (36) og Javier Bardem (41) er kjent for å verne svært godt om sitt privatliv, men nå viser Oscar-vinneren frem babymagen.

Den gravide skuespillerinnen og hennes ektemann ble fotografert utenfor restauranten Sumosan i Mayfair i London onsdag. Cruz hadde på seg en stram svart t-skjorte, og hennes voksende babymage kom tydelig frem.

De to hadde spist på restauranten sammen med Penélopes søster Monica.

Nyhetene om at paret - som giftet seg under en hemmelig seremoni på Bahamas i juli - venter barn, ble annonsert for en måned siden.

- Det er sant. Jeg er utrolig lykkelig, sa en strålende blid Bardem under et pressemøte i Roma i forbindelse med filmen «Eat, Pray, Love».
 
Filmstjernen ønsket imidlertid ikke å si så veldig mye mer om familieforøkelsen, og kunne avsløre at de ikke har funnet noen aktuelle navn til den lille, som er ventet til våren. 

- Nei, ikke enda, sier Bardem.

Siden da har det travle filmparet vært opptatt på hver sin kant. Penélope med «Pirates of the Caribbean» 4 og Javier med «Eat Pray Love».

Men nå ser det endelig ut til at paret har litt tid til å tilbringe sammen, og kanskje rekker de også å finne et navn til barnet, skriver Popsugar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:
- Ja, hun er gravidVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer