Se, hun viser frem babymagen

Den gravide popstjernen strålte på den røde løperen...

STRÅLTE: Popstjernen Pink og hennes ektemann Carey Hart fremstod som svært lykkelige. De vordende foreldrene smilte og lo, og kunne ikke unngå å sende hverandre forelskede blikk. Foto: All Over Press
STRÅLTE: Popstjernen Pink og hennes ektemann Carey Hart fremstod som svært lykkelige. De vordende foreldrene smilte og lo, og kunne ikke unngå å sende hverandre forelskede blikk. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Bare noen dager etter at popstjernen Pink (31) bekreftet at hun venter barn, så viste hun frem sin voksende mage på den røde løperen.

Pink og hennes ektemann Carey Hart (35) kom sammen til søndagens American Music Award på Nokia Theater i LA.

De vordende foreldrene så ikke ut til å kunne holde hendene fra hverandre, og Carey passet på å holde et øye med Pinks lille mage hele tiden.
 
- Jeg har det fint. Jeg er sulten!, sier Pink til UsMagazine.

Dette er Pink, eller Alecia Beth Moore som hun egentlig heter, og Harts første barn.

På Ellen DeGeneres Shoe forrige uke avslørte stjernen at graviditeten ikke var et uhell - og at både moren og legene hennes tror det blir en jente.

- Legen fortalte meg hva hun tror, og jeg er livredd fordi hun tror det er en jente. Moren min har alltid ønsket meg en datter som meg. Men jeg er livredd for at en av oss vil komme i fengsel, humret Pink til Ellen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, jeg er gravid