Se, hun smiler!

Se hvem som endelig klarte å fiske frem smilet hos Victoria Beckham.

<strong>NØT FRIDAGEN:</strong> Victoria Beckham har mange jern i ilden karrieremessig, med Spice Girls-musikalen «Viva Forever!» som det nyeste tilskuddet. Dermed gjorde nok en dag med delfinsvømming den travle firebarnsmoren godt.  Foto: Victoria Beckham/Twitter
NØT FRIDAGEN: Victoria Beckham har mange jern i ilden karrieremessig, med Spice Girls-musikalen «Viva Forever!» som det nyeste tilskuddet. Dermed gjorde nok en dag med delfinsvømming den travle firebarnsmoren godt. Foto: Victoria Beckham/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (38) er nesten like kjent for sitt stadig fraværende smil som for sine elegante, egendesignede antrekk og Spice Girls-fortid.

Under gjenforeningen med jentegruppen forrige uke var hun også det sorte, mutte fåret - men i helgen viste superstjernen at hun ikke er et evig steinansikt. Under et besøk på et akvarium i California klarte nemlig noen søte delfiner å fiske frem et lite smil hos 38-åringen.

«En veldig spesiell dag sammen med barna, som svømte med delfiner!!! De er så vakre!!!» twitret hun begeistret og lastet opp et smilende bilde av seg selv som klapper en delfin.

Men firebarnsmorens lille smil blir vel egentlig overskygget av den søte delfinens svært blide oppsyn...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fjerner fødselsvekten med yoga 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer