Se, hun smiler igjen!

Demi Moore viste seg for første gang etter sammenbruddet.

TILBAKE: Tirsdag kveld viste Demi Moore seg offentlig for første gang på over tre måneder da hun troppet opp for å støtte venninnen Amanda de Cadenets nye TV-show "The Conversation".  Foto: All Over Press
TILBAKE: Tirsdag kveld viste Demi Moore seg offentlig for første gang på over tre måneder da hun troppet opp for å støtte venninnen Amanda de Cadenets nye TV-show "The Conversation". Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld var endelig Demi Moore (49) tilbake i rampelyset etter sitt flere måned lange opphold på avvenning. Skuespilleren har ikke blitt sett siden januar, men tirsdag så hun sunn og glad ut da hun entret den røde løperen i en elegant, sort dress.

Moores lange fravær i Hollywood har skapt rykter og spekulasjoner, men nå er 49-åringen tydelig på bedringens vei og klar for å gjøre et comeback.

Mandag la hun ut et bilde av seg selv på Twitter. Demi er en aktiv bruker av nettstedet, men hadde ikke skrevet noe siden begynnelsen av januar, og det nye innlegget ble skrevet om verden rundt.

«Striptease»-stjernen benyttet også anledningen til å annonsere at hun skifter navn på det sosiale nettstedet. Moore har til nå kalt seg «MrsKutcher», men synes nå etter skilsmissen fra Ashton at hun burde finne et nytt navn.

- På tide med forandring, Twitter-navn forandring…noen forslag?

Fansen var tydelig ivrige med å sende inn, for kort tid etter på skrev hun en ny beskjed.

- Samler på alle forslag. Tusen takk. Fortsett å sende.

I slutten av januar kollapset Demi i sitt hjem i Hollywood etter en overdose. De siste månedene har hun tilbrakt på avvenning i Utah, der hun også skal ha fått hjelp for spiseforstyrrelsen.

Moores sammenbrudd skal ha vært en reaksjon på eks-mannen Ashton Kutchers utroskap, som ble avslørt i fjor. 
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De har møttes hemmelig i åtte uker  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer