Se, hun poserer allerede!

Supermodellens lille datter har lært noen triks av sin vakre mor.

POSERENDE PAR: Den lille datteren til supermodell Alessandra Ambrosio, to år gamle Anja, har allerede lært seg å posere på ekte modellmanér. Her har hun nettopp vært på restaurant sammen med modellmammaen og pappa Jamie Mazur i Hollywood.  Foto: All Over Press
POSERENDE PAR: Den lille datteren til supermodell Alessandra Ambrosio, to år gamle Anja, har allerede lært seg å posere på ekte modellmanér. Her har hun nettopp vært på restaurant sammen med modellmammaen og pappa Jamie Mazur i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den brasilianske «Victoria's Secret»-modellen Alessandra Ambrosio (29) ble mor for første gang i 2009, og etter fødselen har hun mottatt mye skryt for sin fortsatt like veltrente kropp.   

Toppmodellens to år gamle datter Anja slekter allerede på sin vakre mor. Da de var ute for å spise middag sammen med pappa Jamie Mazur i helgen viste det lille sjarmtrollet at hun helt sikkert kan overta morens plass på catwalken.

29-åringen og 2-åringen ble nemlig fotografert da de forlot en biffrestaurant i West Hollywood, og lille Anja poserte gjerne for fotografene. Hun viste frem en liksom-modellgange mens modellmoren observerte henne stolt, skriver Daily Mail.

Den søte datteren til Ambrosio og forloveden Mazur var iført mørkeblått skjørt og cardigan, en hvit bluse og en hvit hårsløyfe, og hun lagde trutmunn for fotografene - kanskje et modelltriks hun har lært av moren sin?

Ambrosio stortrives i rollen som småbarnsmor, og nylig uttalte hun hvordan datteren har forandret livet hennes.

- Når jeg har en pause på jobb tenker jeg bare på datteren min og hva hun driver med. Jeg vier mer tid til å være sammen med henne og tar vare på meg selv, slik at jeg er i stand til å ta godt vare på henne, sier hun ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg la på meg 12 kilo