35 ÅR ETTER...: Den amerikanske artisten Kelis, kopierer Jahn Teigens berømte skjelettdrakt.
35 ÅR ETTER...: Den amerikanske artisten Kelis, kopierer Jahn Teigens berømte skjelettdrakt.Vis mer

Se, hun kopierer Teigens skjelettdrakt!

Den amerikanske stjernen Kelis har også et skjelett i skapet.

SEHER.NO: Jahn Teigen gjorde skjelettdrakten uforglemmelig da han og Inger Lise Rypdal sang «Voodoo» i den norske finalen i 1976. Nå, 35 år seinere, blir han kopiert av en internasjonal artist.

31 år gamle Kelis var ikke engang født da Jahn Teigen sang iført skjelettdrakt, men da hun opptrådte på Gaymers Stage under Lovebox 2011 i London så hun virkelig ut til å ha hentet inspirasjonen fra Teigen.


Antrekket til Kelis har fått stor oppmerksomhet i en rekke internasjonale aviser. «Skjelett i skapet», skriver Daily Mail om antrekket. 

Den amerikanske artisten har vunnet en rekke store musikkpriser, og har hatt ni topp 10-singler i Storbritannia blant annet «Bounce» og «Trick Me».De siste årene har hun også vakt stor oppmerksomhet for sine mange rare antrekk.

- Som liten jente kledde jeg alltid på meg selv. Plutselig begynte folk å ta opp mote og spørre meg om min stil. Jeg skjønte ikke egentlig hva jeg gjorde og forsøkte ikke å bli en del av noe, har Kelis selv sagt om stilen sin.


Kelis har tidligere vært gift med rapperen NAS, men de to gikk hver til sitt da hun var gravid i 7. måned.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjegg den likheten