"KILLER HEELS": Det er kanskje ikke så rart at Madonnas nye sko kun blir betegnet som "killer heels" av amerikanske medier.  Foto: All Over Press
"KILLER HEELS": Det er kanskje ikke så rart at Madonnas nye sko kun blir betegnet som "killer heels" av amerikanske medier. Foto: All Over PressVis mer

Se, hun har pistol på hælen

Den tidligere Bond-piken Madonna har ikke glemt gamle kunster.

SEHER.NO: Det er ikke bare som sverdinstruktøren Verity i James Bond-filmen "Die Another Day" at Madonna (50) er "kledd for å drepe".

Da popsangeren mandag - tre dager før hun offentliggjorde at hun skal skilles fra mannen Guy Ritchie - møtte opp på premieren til sin første film som regissør - "Filth and Wisdom"- fikk hun stor oppmerksomhet for sine sko med pistolformete høye hæler.

Skoene er ifølge avisen New York Daily News designet av Laurence Decade for Chanel og vil ikke bli lagt ut for salg før i november.

Men skulle du ha lyst til å satse på Madonnas pistol-mote, bør du sjekke bankkontoen først.

Skoene - som har fått navnet "Miami Vice" - kommer ifølge avisa til å koste drøyt 12.000 kroner paret!

Ikke alle kvinner er imidlertid like begistret for Madonnas høykalibrete skovalg.

Lyn Costello fra organisasjonen "Mother Against Murder And Agression" refser "Like a prayer"- sangeren for å forherlige våpenbruk.

- Siden hun er mor selv, så trodde jeg at hun ville stoppe opp et øyeblikk og tenke over alle de unge menneskene her og i hennes eget land som har dødd på grunn av våpenkriminalitet, sier hun ifølge den britiske avisen Metro.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Her ryker ekteskapet