Petter Stordalen:

Se hotellkongens beste mandagshilsener

55-åringen motiverer følgerne sine på Instagram.

MANDAGSHILSEN: Petter Stordalen tar til Instagram for å motivere følgerne sine. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
MANDAGSHILSEN: Petter Stordalen tar til Instagram for å motivere følgerne sine. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer

Grunnleggeren av et av Nordens største hotellkonsern, Petter Stordalen (55), har gjort stor suksess med hotellkjeden Nordic Choice Hotels.

Det siste året har 55-åringen også imponert på Instagram, der han til stadighet deler motiverende ord med sine godt over 100 000 følgere.

Hotellkongen har lenge delt ulike tips of triks på bildedelingstjenesten, og i februar begynte han med et nytt konsept, da han introduserte «mandagshilsen» for følgerne sine.

Petter Stordalen påpeker i flere av videoene at han elsker mandager, og han omtaler den første dagen i uken som «mulighetenes dag».

Senest i dag kom det en mandagshilsen fra Petter, der han henger opp ned i et treningsapparat og hyller sine ansatte for å stå på hodet for hotellgjestene sine hver eneste dag. Samtidig ønsker han alle følgerne sine en strålende mandag.

I en av 55-åringens første mandagshilsener, som ble delt 19. februar, deler han tre tips til en bra start på uken, med videoteksten «Make Mondays Great Again».

Make Mondays Great Again🙌🏼

Et innlegg delt av Petter A. Stordalen (@petterstordalen)

I videoen sammenligner Petter en ny uke med nye aviser og fersk kaffe, og oppfordrer alle til å starte med et optimistisk syn på at den kommende uken blir fantastisk.

Han påpeker at man ikke kan gjøre noe med uken som passerte, men at alt er mulig i uken som kommer.

I slutten av mars kunne Petter ønske følgerne sine god mandag fra sykkelsetet - vel å merke innendørs - der han så frem til varmere vær. Samtidig minnet han alle på at det er viktig å komme seg ut.

«Ut på tur, aldri sur», avsluttet han.

14. mai dedikerte hotellkongen mandagshilsenen til alle de som ikke liker mandager like godt som han selv.

Han kunne trøste følgerne med at mai er en måned stappfull av fridager, og at selv om det var mandag så var det jo praktisk talt onsdag.

To uker senere ble mandagshilsenen av den korte sorten.

«Og i dag er det mandag, og hva er vi da? Superpositive!», sier han i videoen.

Stumbled upon this awesome feeling😉 #happyday#mondayfeels#makeitmonday

Et innlegg delt av Petter A. Stordalen (@petterstordalen)

Juni måned startet med motiverende ord fra Petter Stordalen. Om bord i en båt på Grønland var han i godt humør, og oppfordret følgerne sine til aldri å gi opp.

«Husk, du feiler ikke før du gir opp», sa han før han igjen påpekte at han elsker mandager og at han elsker alt som er nytt.

I begynnelsen av juli ble 55-åringens mandagshilsen brått avbrutt da han ble kastet i vannet. Uken etter tok han hevn, og sønnen Jakob (21) fikk igjen for å ha kastet faren i vannet.

LES OGSÅ: - Du skulle tøffe deg