Petter Stordalen:

Se hotellkongens beste mandagshilsener

55-åringen motiverer følgerne sine på Instagram.

MANDAGSHILSEN: Petter Stordalen tar til Instagram for å motivere følgerne sine. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
MANDAGSHILSEN: Petter Stordalen tar til Instagram for å motivere følgerne sine. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Grunnleggeren av et av Nordens største hotellkonsern, Petter Stordalen (55), har gjort stor suksess med hotellkjeden Nordic Choice Hotels.

Det siste året har 55-åringen også imponert på Instagram, der han til stadighet deler motiverende ord med sine godt over 100 000 følgere.

Hotellkongen har lenge delt ulike tips of triks på bildedelingstjenesten, og i februar begynte han med et nytt konsept, da han introduserte «mandagshilsen» for følgerne sine.

Petter Stordalen påpeker i flere av videoene at han elsker mandager, og han omtaler den første dagen i uken som «mulighetenes dag».

Senest i dag kom det en mandagshilsen fra Petter, der han henger opp ned i et treningsapparat og hyller sine ansatte for å stå på hodet for hotellgjestene sine hver eneste dag. Samtidig ønsker han alle følgerne sine en strålende mandag.

I en av 55-åringens første mandagshilsener, som ble delt 19. februar, deler han tre tips til en bra start på uken, med videoteksten «Make Mondays Great Again».

I videoen sammenligner Petter en ny uke med nye aviser og fersk kaffe, og oppfordrer alle til å starte med et optimistisk syn på at den kommende uken blir fantastisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer