BLE OVERKJØRT: - Hun bare kjører over meg! Jeg sitter der og skjønner ingenting, mens hun bare kliner til. Jeg tør ikke å si noe, sa Jan Fredrik Karlsen da Seher.no møtte ham og Mira Craig i Bergen i 2009. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE OVERKJØRT: - Hun bare kjører over meg! Jeg sitter der og skjønner ingenting, mens hun bare kliner til. Jeg tør ikke å si noe, sa Jan Fredrik Karlsen da Seher.no møtte ham og Mira Craig i Bergen i 2009. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Se, her tar han helt av igjen!

Jan Fredrik Karlsen kopierer seg selv i denne videoen.

Se Jan Fredrik Karlsen sjarmere både Mira Craig og Marion Ravn nederst i saken!

BERGEN/OSLO (SEHER.NO): I høst er det klart for den andre sesongen av talentprogrammet «X Faktor» på TV 2. Jan Fredrik Karlsen (37) er den eneste gjenværende dommeren fra fjorårssesongen, da Chand Torsvik (27) til slutt kunne kalle seg vinner av «X Faktor» 2009.

Mira Craig og Peter Peters var i fjor en del av dommerpanelet. Disse to er derimot erstattet med tre nye: Elisabeth Andreassen, Marion Ravn og Klaus Sonstad.

Under Seher.nos intervju med Jan Fredrik Karlsen og Mira Craig under den forrige høstlanseringen - i 2009 - benyttet Karlsen sjansen til å sjarmere sin dommerkollega i senk. Og da Seher.no forrige uke intervjuet ham igjen, gjorde han sannelig nesten akkurat det samme - men denne gangen med vakre Marion Ravn (26).
 
- Jeg skal ikke dra noen ned, men jeg må jo si at dette blir bare bedre og bedre, flirer Jan Fredrik i videointervjuet du kan se nederst i saken.

Den 26 år gamle jenta innrømmer samtidig at det har vært artig å jobbe med den alltid engasjerte TV-profilen. 

- Det er mye gøy. Men jeg sier jo imot ham av og til da, og det synes han ikke er så gøy, sier Marion, før Jan Fredrik igjen slår på den berømte stortromma.

- Det jeg merker er at når Marion synes jeg blir strengere og strengere, og vi er mer og mer uenige, da snur hun ryggen mer og mer til meg. På en måte er det ganske fint å se på henne når hun står, men ikke så gøy når hun sitter...
 
11. september braker det løs med den nye sesongen av «X Faktor». Fortsatt gjenstår det å se om det norske folk, samt programmets fire dommere, klarer å finne frem til enda et norsk supertalent. Det som i hvert fall er sikkert, er at Karlsen allerede har minst ett supertalent sittende ved sin side i dommerpanelet.

- Marion har masse følelser. Hun har fulgt med så mye i «X Faktor», «Idol» og slike ting, og har veldig respekt for det som skjer foran der. Hun tar deltagernes parti. Men så er det gøy når hun ser at de ikke tar alt helt på alvor. Da brøyter hun seg fram og krever å få prate, og sier «Nå må du høre her!». Hun er veldig flink, skryter han.

Har vi hørt dette før, Jan Fredrik?

- Hun bare kjører over meg! Jeg sitter der og skjønner ingenting, mens hun bare kliner til. Jeg tør ikke å si noe, sa han da Seher.no møtte ham sammen med Mira Craig i 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her bryter hun sammen i tårer

Se Jan Fredrik Karlsen sjarmere både Mira Craig og Marion Ravn Her:[obj:media:8839]