Se, her synger de duett

«Stjernekamp»-aktuelle Tor Endresen var i ekstase da han fikk synge sammen med Ole Ivars-vokalisten. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det nærmer seg finale i NRK-programmet «Stjernekamp». Etter at Rein Alexander (40) røk ut sist lørdag, står nå Tor Endresen (53), Rita Eriksen (46) og Tuva Syvertsen (29) igjen. Nå skal de prøve seg på sjangerne «visesang» og «danseband». Bergenseren Tor Endresen var over seg av begeistring da han fikk øve sammen med Ole Ivars-vokalisten Tore Halvorsen (62). - Skal jeg lære deg å synge jeg da?, fleiper Ole Ivars-vokalisten.  Lørdag skal Endresen nemlig synge «Jag trodde änglarna fanns». - I det øyeblikket jeg fikk greie på at vi skulle opp i kategorien danseband, var det ingen tvil i min sjel. Det er den desidert fineste danseband-låten som eksisterer, sier Tor.  FÅ MED DEG SISTE EPISODE AV SEOGHØR.NO WEEKEND TV. Tor har sjamert hele Norge med sin scenetekke og røst. Nå begynner han å se mulighetene for å stikke av med seieren. - Det er rart med det. Vi er bare tre stykker igjen, og man begynner å se slutten på det. Da vokser konkurranseinstinktet - det ligger i alle mennesker. Når man ser gulroten der fremme, så blir det alvor, har han tidligere uttalt til Seoghør.no. Se video øverst i saken. «Stjernekamp» ser du lørdag klokken 19.55 på NRK 1. Se vår store TV-guide her! Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ:  Tor Endresen om sine vinnersjanser 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer